Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

informatikai rendszer telepítése Budapest

kifejezésre
1

Informatikai rendszer telepítése Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. EDIPORT Kft.

  EDIPORT Kft. - Informatikai rendszer telepítése Budapest - Tudakozó.hu EDIPORT Kft. - Informatikai rendszer telepítése Budapest - Tudakozó.hu EDIPORT Kft. - Informatikai rendszer telepítése Budapest - Tudakozó.hu EDIPORT Kft. - Informatikai rendszer telepítése Budapest - Tudakozó.hu EDIPORT Kft. - Informatikai rendszer telepítése Budapest - Tudakozó.hu

  1121 Budapest, Konkoly Thege út 29-33.

  Az EDIPORT Kft. informatikai és távközlési alkalmazások integrációjával foglalkozik.


  Részletek
 • 2. Trigger Kft.

  1097 Budapest, Ecseri út 14-16.

  Cégünk 1982 óta tevékenykedik a biztonságtechnika területén, különösen annak egyik fontos ágazatában, a CCTV video rendszerek tervezésében és kivitelezésében. Tagjai magasan képzett kreatív mérnökök, technikusok, akik a saját fejlesztésű eszközökkel teszik teljesebbé kínálatunkat.


  Részletek
 • 3. Profon Kft.

  1108 Budapest, Venyige u. 3.

  A PROFON Informatikai Kft. kiváló minőségű, az egyedi igényeket, és a szabványokat, előírásokat is kielégítő, integrált informatikai hálózatok, illetve rendszerek kiépítésével járul hozzá a számítástechnika mindennapos alkalmazásához.


  Részletek
 • 4. ALT-Y Telekommunikációs Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1033 Budapest, Zab u. 11.

  Cégünk a telekommunkiáció területén nyújt szolgáltatásokat.


  Részletek
 • 5. Gubó Computers Kft.

  1191 Budapest, Üllői út 265.

  Cégünk a számítástechnika, informatika területén tevékenykedik, főbb tevékenységi köre közé tartozik az információ- és az adatvédelem.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak