Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

informatikai hálózat karbantartása Budapest

kifejezésre
1

Informatikai hálózat karbantartása Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Optim Kft.

  Optim Kft. - Informatikai hálózat karbantartása Budapest - Tudakozó.hu Optim Kft. - Informatikai hálózat karbantartása Budapest - Tudakozó.hu

  1086 Budapest, Horváth M. tér 16.

  Cégünk számítástechnikai alkatrész-forgalmazással foglalkozik.


  Részletek
 • 2. Egérpad Számítástechnikai és Szolgáltató Bt.

  1165 Budapest, Gizella tér 6.

  Napjainkban a vállalatoknál működő számítógépes rendszerek egyre nagyobbak, bonyolultabbak és egyre szerteágazóbb feladatokat látnak el. A megbízható működés létfontosságú, hiszen az esetleges meghibásodások komoly anyagi és üzleti veszteségeket okozhatnak. Az Egérpad Bt. ennek elkerülése érdekében nyújt segítséget.


  Részletek
 • 3. NetCall Távközlési Szolgáltató Rt.

  1064 Budapest, Podmaniczky u. 57.

  A NetCall Távközlési Szolgáltató Részvénytársaságot 2000. decemberében alakították meg olyan magyar befektetők, akik fontosnak érzik a hazai telekommunikációs piac kínálatának javítását, valamint az árak csökkentését.


  Részletek
 • 4. Marker Telekom Bt.

  1046 Budapest, Falemez u. 11.

  A Marker Telekom Bt 1992-ben 15 éves szakmai tapasztalatokra alapozva magánszemélyekből alakult meg azzal a céllal, hogy megrendelői igényeit nagy felkészültséggel, rugalmasan és teljeskörűen ki tudja elégíteni. Fő tevékenységi körünk: a távközlés. Eme tevékenységeink támogatására különböző irodatechnikai berendezések forgalmazásával, szervizelésével is foglalkozunk.


  Részletek
 • 5. LAN Kft.

  1155 Budapest, Kolozsvár utca 7.

  A LAN Számítástechnikai és Szolgáltató Kft. 1991. decemberében alakult, teljes mértékben magyar tulajdonú vállalkozás - a tulajdonosok egyúttal a cég alkalmazottai is.
  Legfőbb célunk a hozzánk forduló jelentős számú felhasználó gyors, hatékony kiszolgálása. A LAN Kft. alkalmazotti létszáma jelenleg 30 fő. A gyors technikai fejlődés követése és a magas szintű szolgáltatási színvonal megtartása és tökéletesítése érdekében kollégáink rendszeres oktatásban részesülnek - mind itthon, mind külföldön. Kollégáinka...


  Részletek
 • 6. Andocsek Kft.

  1024 Budapest, Buday László u. 12.

  Az Andocsek Kft. fő profilja komplex számítástechnikai és informatikai szolgáltatás.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak