Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

ifjúsági szálló Budapest

kifejezésre
1

Ifjúsági szálló Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Yellow Submarine Youth Hostel

  1053 Budapest, Teréz krt. 56.

  Ifjúsági szállónk Budapest belvárosában található, egy kőhajításnyira a Nyugati pályaudvartól.


  Részletek
 • 2. Kunigunda Hotel

  1037 Budapest, Kunigunda útja 25.

  Zöldövezethez közel, könnyen elérhető, jó közlekedéssel, 3-4 ágyas szobákkal, olcsó árakkal várjuk a környező országokból érkező vendégeket is!


  Részletek
 • 3. Hotel Fortuna, Budapest

  1097 Budapest, Gyáli út 3/b

  A Budapest belvárosában található Fortuna City Hotel kedvező árakkal, szezonális ajánlatokkal és különböző kedvezményekkel várja kedves vendégeit.

  Háromcsillagos szállodánk ideális választás üzleti utazóknak, szabadidős turistáknak, családosoknak, hátizsákos utazóknak és csoportoknak egyaránt.

  Szállodánk otthonos 1, 2 ,3 és négyágyas szobákat valamint háromcsillagos szolgáltatásokat kínál megfizethető árakon.

  Elhelyezkedés szempontjából nagyon jó helyen, a Nagyvárad tér mellett található, ahonnan e...


  Részletek
 • 4. MAGYARORSZÁGI IFJÚSÁGI SZÁLLÁSOK SZÖVETSÉGE

  1077 Budapest, Almásy tér. 6.


  Részletek
 • 5. Ady Endre Fővárosi Gyakorló Kollégium

  1022 Budapest, Bimbó út 51.

  A Bimbó úti kanyar e csendes, szép zugában 64 leány készül középiskolai tanulmányai során az érettségire, felsőfokú továbbtanulásra.
  Az épület 1934-ben épült Deli Imre tervei alapján a Goldenberg család számára. A ház sorsa tükrözi az elmúlt öt évtized történelmi vonulatait. Volt itt református gyülekezet, dolgoztak itt különböző követségek, 1944 - ben a Görgey zászlóalj egyik bázisa és fegyverraktárként működtették. A tényről a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége a támfalon emléktábla elhelyezé...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak