Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

idegenforgalmi oktatás Budapest

kifejezésre
1

Idegenforgalmi oktatás Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. KOTK Kft. Külkereskedelmi Oktatási és Továbbképző Központ

  KOTK Kft. Külkereskedelmi Oktatási és Továbbképző Központ - Idegenforgalmi oktatás Budapest - Tudakozó.hu KOTK Kft. Külkereskedelmi Oktatási és Továbbképző Központ - Idegenforgalmi oktatás Budapest - Tudakozó.hu

  1074 Budapest, Szövetség u. 37.

  A Külkereskedelmi Oktatási és Továbbképző Központ (KOTK) akkreditált felnőttképzési intézmény. 1949 óta vesz részt a külkereskedelmi szakoktatásban és nyelvoktatásban, a mindenkori külkereskedelmi tárca oktatási és továbbképző központjaként, majd 1989-től önálló vállalkozásként. A szakmai képzés és továbbképzés a külgazdaságra összpontosul: a külkereskedelem, a vámügy, a szállítmányozás, az idegenforgalom számára készítünk fel szakembereket, valamint marketinges, számviteli és számítástechnikai szakmákat ok...


  Részletek
 • 2. KIT - Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft.

  KIT - Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft. - Idegenforgalmi oktatás Budapest - Tudakozó.hu KIT - Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft. - Idegenforgalmi oktatás Budapest - Tudakozó.hu KIT - Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft. - Idegenforgalmi oktatás Budapest - Tudakozó.hu KIT - Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft. - Idegenforgalmi oktatás Budapest - Tudakozó.hu

  1077 Budapest, Rózsa u. 4-6. fsz 3.

  A Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft. közel 30 éve prominens szereplője az oktatási piacnak. Fő tevékenysége az iskolarendszeren kívüli közép- és felsőfokú szakemberképzés, kiemelten a kereskedelem, a vendéglátás és az idegenforgalom területén.


  Részletek
 • 3. BGF Nyelvvizsga és Továbbképző Központ

  1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.

  A vizsgarendszer államilag elismert, kétnyelvű gazdasági szaknyelvi nyelvvizsga bizonyítvány megszerzését teszi lehetővé alap-, közép- és felsőfokon.


  Részletek
 • 4. Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Középiskola

  1097 Budapest, Ecseri út 5-7.

  Szakközépiskolai képzés vendéglátás-idegenforgalom szakmacsoportban. Kéttannyelvű idegenforgalmi szakközépiskolai képzés. OKJ szakmai képzés szakács, cukrász, pincér, vendéglátótechnikus szakmákban.


  Részletek
 • 5. TRAINAIR Oktatást Szervező Kft

  1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 9. fsz. 7.


  Részletek
 • 6. English Professional Nyelvstúdió

  1052 Budapest, Károly krt. 10. félemelet 2.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak