Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

idegenforgalmi információ Budapest

kifejezésre
1

Idegenforgalmi információ Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Magyar Turizmus ZRt.

  Magyar Turizmus ZRt. - Idegenforgalmi információ Budapest - Tudakozó.hu Magyar Turizmus ZRt. - Idegenforgalmi információ Budapest - Tudakozó.hu Magyar Turizmus ZRt. - Idegenforgalmi információ Budapest - Tudakozó.hu

  1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.

  A Magyar Turizmus Zrt. küldetése, hogy hozzájáruljon a hazai turisztikai kínálat piacra viteléhez és ezáltal elősegítse a Magyarországon realizálódó belföldi és nemzetközi turizmusból származó bevételek növelését. Ezzel támogatja a magyar gazdaságban újabb munkahelyek létrehozását és fenntartását, hozzájárul a magyar GDP kiegyensúlyozott növekedéséhez.
  A kitűzött célok elérését az alábbi konkrét feladatok segítik:
  Magyarország mint turisztikai desztináció arculatépítése, imázsának javítása, ismertségének ...


  Részletek
 • 2. Osztrak Nemzeti Idegenforgalmi Képviselet

  1021 Budapest, Völgy u. 30.

  Oldalunkon magyar nyelven szeretnénk az Ausztriába készülő utazóközönségnek minél részletesebb és hasznosabb információkkal szolgálni, hogy utazásuk tervezésében és előkészítésében segítségükre legyünk.


  Részletek
 • 3. Hermész-Parnasszus Bt.

  1165 Budapest, Csipkés köz 7.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak