Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

idegen nyelvi tábor Budapest

kifejezésre
1

Idegen nyelvi tábor Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. People Team

  People Team - Idegen nyelvi tábor Budapest - Tudakozó.hu

  1028 Budapest, Tárkony u. 76.

  Cégünk az idegenforgalom területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 2. Study and Work

  1201 Budapest, Kossuth Lajos u. 10 II. e

  A külföldi nyelviskolák megismertetésével 2004-ben kezdtünk el foglalkozni, amikor is cégünk egyik tagja részt vett egy úgynevezett Study&Work programon Angliában, ahonnan életre szóló élményekkel tért haza. A megszerzett tudással és tapasztalatokkal a háta mögött úgy döntött, hogy népszerűsíteni szeretné ezeket a nyelviskolákat Magyarországon, melyek a kisdiákoktól a felnőttekig mindenki számára számtalan tanfolyamtípust kínálnak, ahol az idegen nyelv tanulása mellett különböző programokon, kirándulásokon ...


  Részletek
 • 3. FOKOK Felsőoktatási, Gyermek és Felnőtt Nyelviskolai Képzési Központ

  1027 Budapest, Szász Károly utca 6. Fsz/1

  37 éve "Óvodától Nyelvvizsgáig" - angol, német, francia, olasz, spanyol, japán stb. nyelvoktatás gyermekeknek Budapesten, az agglomerációban és Székesfehérváron. Csoportos és magánórák központilag ellenőrizve.
  37 éve napközis Nyári Idegennyelvi és Kézműves Tábor állandó vagy váltakozó helyszíneken. Gyülekezőhelyek a főváros 12 pontján.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak