Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

17 db találat

hulladék ártalmatlanítása Budapest

kifejezésre
1 | 2

Hulladék ártalmatlanítása Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Saubermacher Csoport

  Saubermacher Csoport - Hulladék ártalmatlanítása Budapest - Tudakozó.hu Saubermacher Csoport - Hulladék ártalmatlanítása Budapest - Tudakozó.hu Saubermacher Csoport - Hulladék ártalmatlanítása Budapest - Tudakozó.hu Saubermacher Csoport - Hulladék ártalmatlanítása Budapest - Tudakozó.hu

  1181 Budapest, Zádor u. 4.

  A Saubermacher-csoport több évtizedes múltra visszatekintő szereplője a közép-európai hulladékgazdálkodási piacnak. Dinamikus fejlődése révén ma már kilenc országban több mint 40 érdekeltséggel rendelkezik és nyújt környezetbarát szolgáltatásokat.
  Az 1991-ben alapított Saubermacher-Magyarország Kft. fogja össze a magyarországi cégcsoportot. A tizenegy vállalat telephelyei révén az ország legtöbb régióját lefedi és széles szolgáltatási palettát kínál.


  Részletek
 • 2. ATEV Fehérjefeldolgozó Zrt.

  ATEV Fehérjefeldolgozó Zrt. - Hulladék ártalmatlanítása Budapest - Tudakozó.hu

  1097 Budapest, Illatos út 23.

  Az ATEV Fehérjefeldolgozó Zrt jogelődjét, az Állatifehérje Takarmányokat Előállító Vállalatot (ÁTEV) az Országos Közellátási Hivatal 1949. július 1-ével alapította, az országban keletkező állati hulladékok begyűjtésére, illetve ártalmatlanítására. A megalapított vállalat az állati hulladékok kezelését végző telepeit 1950-ben kezdte meg fejleszteni, mely a társaság történetét mind a mai napig végig kíséri.

  Az 1949-ben alapított állami vállalat 1993. szeptember 30-i hatállyal 100 %-os állami tulajdonban ál...


  Részletek
 • 3. Hunviron Energia- és Környezetgazdálkodási Kft.

  Hunviron Energia- és Környezetgazdálkodási Kft. - Hulladék ártalmatlanítása Budapest - Tudakozó.hu

  1021 Budapest, Dorozsmai u. 197/a.

  A Hunviron Kft. olajtartalmú, veszélyes és nem veszélyes, komposztálható hulladék átvételével és ártalmatlanításával foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Péter és Gönczi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1095 Budapest, Kén u. 5.

  Cégünk a hulladékhasznosítás területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 5. Biothys Hungary Kft.

  1043 Budapest, Dugonics u. 11.

  A Biothys Hungary Kft. a német Biothys GmbH kizárólagos magyarországi képviselője.


  Részletek
 • 6. REMONDIS Hulladékgazdálkodási Kft.

  1211 Budapest, Szállító utca 6.

  A REMONDIS világviszonylatban a legnagyobb privát hulladékgazdálkodási cégek egyike. A tradicionális családi vállalkozás több, mint 20 millió embernek nyújt 18.500 dolgozójával, több, mint 6000 speciális járműjével szolgáltatásokat 21 európai országban és Japánban, Kínában, Tajvanon és Ausztráliában is jelen van. A REMONDIS széles szolgáltatási spektrumot kínál a városoknak, településeknek, a begyűjtéstôl egészen a hasznosításig. Magyarországon is egyre több önkormányzat bízza meg nem csak a hulladékgazdálk...


  Részletek
 • 7. SMR Hulladékhasznosító Kft.

  1195 Budapest, Árpád u. 9/a.

  Minden hulladéknak megvan a helye, hozza hozzánk, jól jár vele.


  Részletek
 • 8. Pyrus-Rumpold Rt.

  1181 Budapest, Zádor u. 4.

  Cégünk megalapítása óta szakembereink azon fáradoztak, hogy ne csak a szakma egy szűk területével foglalkozzunk, ne csak egy hulladék-ártalmatlanítási lánc végállomása legyünk. Ezen törekvéseink óriási lendületet kaptak a privatizáció során, amikor az osztrák tulajdonosok belépésével rengeteg nyugati tapasztalat, tudás került birtokunkba amely megteremti annak a komplex szolgáltatásnak az alapját, amely az Önök környezetvédelmi problémájának megoldását az állapot felmérésétől a tanácsadáson, tervezésen át a...


  Részletek
 • 9. Hungaropec Zrt.

  1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 12.

  Újabb szolgáltatással, a háztartásokban keletkező azbeszt tartalmú tetőfedő pala begyűjtésével bővült a Hungaropec Zrt tevékenységi köre. Célunk a manapság különböző médiákban oly sokszor emlegetett és jelenleg nem megoldott probléma orvoslása; a lakossági szférában bontás során keletkező, veszélyes hulladéknak minősülő, azbesztet tartalmazó tetőfedő pala végleges lerakással történő ártalmatlanítása.


  Részletek
 • 10. Rewox Hungária Ipari és Környezetvédelmi Kft.

  6728 Szeged, Dorozsmai út 35. Ipari Centrum

  Cégünk környezetvédelemmel foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak