Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

11 db találat

hidraulika Budapest

kifejezésre
1 | 2

Hidraulika Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. GB-TRADE Kft.

  3527 Miskolc, Baross Gábor u. 1.

  Cégünk 1991-ben alakult meg GB-Trade Műszaki Kereskedelmi Bt. néven, majd a folyamatos fejlődésnek köszönhetően 1999-ben Kft-vé alakult át és GB-Trade Műszaki Kereskedelmi Kft. néven működik jelenleg is. Tevékenységünk fő irányvonala a pneumatika, ipari automatizálás és hidraulika.
  Ezen területeken kis- és nagykereskedelmi tevékenységgel egyaránt foglalkozunk.

  Az általunk forgalmazott termékek széles skálájával és szakmai tapasztalatainkkal igyekszünk partnereink segítségére lenni....


  Részletek
 • 2. Homas Kereskedelmi és Mérnöki Tanácsadó Kft.

  Homas Kereskedelmi és Mérnöki Tanácsadó Kft. - Hidraulika Budapest - Tudakozó.hu Homas Kereskedelmi és Mérnöki Tanácsadó Kft. - Hidraulika Budapest - Tudakozó.hu Homas Kereskedelmi és Mérnöki Tanácsadó Kft. - Hidraulika Budapest - Tudakozó.hu Homas Kereskedelmi és Mérnöki Tanácsadó Kft. - Hidraulika Budapest - Tudakozó.hu

  1196 Budapest, Zrínyi u. 109.

  A HOMAS Kft.-t 1991-ben alapítottuk elsősorban a nemzetközileg is elismert svájci P&S speciális feszítőelemeinek, és a német Hoerbiger cég hidraulikáinak magyarországi képviseleteként, de forgalmazunk ezen kívül még nyomásfokozókat 7.000 bar-ig, fogaskerékszivattyúkat, valamint a legveszélyesebb gáznemű és folyékony vegyi anyagokra alkalmas, az EUROCHLOR ajánlásokat kielégítő ipari szerelvényeket is.


  Részletek
 • 3. Kracht Hidraulik Kft.

  Kracht Hidraulik Kft. - Hidraulika Budapest - Tudakozó.hu Kracht Hidraulik Kft. - Hidraulika Budapest - Tudakozó.hu Kracht Hidraulik Kft. - Hidraulika Budapest - Tudakozó.hu Kracht Hidraulik Kft. - Hidraulika Budapest - Tudakozó.hu Kracht Hidraulik Kft. - Hidraulika Budapest - Tudakozó.hu Kracht Hidraulik Kft. - Hidraulika Budapest - Tudakozó.hu Kracht Hidraulik Kft. - Hidraulika Budapest - Tudakozó.hu Kracht Hidraulik Kft. - Hidraulika Budapest - Tudakozó.hu Kracht Hidraulik Kft. - Hidraulika Budapest - Tudakozó.hu

  1139 Budapest, Fáy utca 6.

  Elsődleges tevékenységünk a hidraulika fogaskerekes szivattyúk gyártása. Cégünk által ugyanakkor megvásárolhatóak az anyacégünk (a Kracht Hydlaulik GmbH)által előállított termékek is mint: a szállító szivattyúk, nagypontosságú átfolyásmérők és mennyiségszámlálók, hidraulika rendszerelemek (pl elektromos útváltó szelepek, nyomáshatároló szelepek)
  Árukínálatunkat igyekeztünk kiegészíteni olyan termékekkel is, melyek hidraulikus rendszerek alkalmazása esetén elkerülhetetlen. Így raktáron tartunk többek közöt...


  Részletek
 • 4. "3F" Öntözéstechnika Kft.

  "3F" Öntözéstechnika Kft. - Hidraulika Budapest - Tudakozó.hu "3F" Öntözéstechnika Kft. - Hidraulika Budapest - Tudakozó.hu

  1038 Budapest, Ország út 2-4.


  Részletek
 • 5. DANHIDRAULIKA Gyártó és Szolgáltató Kft.

  1163 Budapest, Cziráki u. 26-32. I/115-116.

  Bővebb információért tekintse meg weboldalunkat!


  Részletek
 • 6. Hidraulika és Glass Bt.

  1141 Budapest, Fogarasi út 103.

  Cégünk 1993 óta működik. 1996 óta kizárólag hidraulikaszervizként üzemelünk. Szervókormányművek és szervószivattyúk javításával foglalkozunk.


  Részletek
 • 7. Leslie & Co. Mérnöki és Kereskedelmi Bt.

  1071 Budapest, Damjanich u. 45.

  Vállalkozásunk a lengyelországi PONAR-WADOWICE RT. Hidraulikus Elemek Gyára termékeinek hivatalos magyarországi forgalmazója.
  Hidraulikaelemek értékesítésén kívül tervezéssel és szereléssel is állunk jelenlegi és jövőbeni partnereink rendelkezésére!


  Részletek
 • 8. JT. Automatika Bt.

  1103 Budapest, Sorház u. 9/1

  Cégünk a hidraulika, pneumatika és a hajtástechnika területén az elemek és rendszerek forgalmazásával, javításával, szaktanácsadással és szereléssel foglalkozik.

  Javaslatot teszünk a kereskedelemben kapható korszerű elemek beszerzésére, meghibásodott, vagy elavult és már nem beszerezhető hidraulikus-pneumatikus elemek kiváltására.

  Megrendelésük alapján - rövid határidővel szállítunk - szivattyúkat, motorokat, szelepeket, szűrőket, hidraulika és pneumatika tömlőket, hengereket, csőcsatlakozókat, mérő é...


  Részletek
 • 9. WIXOON Kft.

  1161 Budapest, Batthyány u. 4.

  Cégünk 2000 óta áll vevőink rendelkezésére széles árukínálattal, nagy raktárkészlettel, szakértő munkatársakkal.
  Fő profilunk a hidraulika csatlakozók kereskedelme. Ennek érdekében árainkat úgy alakítottuk ki, hogy a műszaki berendezéseket tervező, üzemeltető, gyártó, javító és karbantartó cégek, szakemberek igényeinek megfeleljen.
  Szolgáltatásaink köre 2006 óta autókölcsönzéssel bővült.


  Részletek
 • 10. Norgren Herion Divízió (IMI Internetional Kft.)

  1205 Budapest, Nagykőrösi út 99.

  Az IMI NORGREN csoport a pneumatikus hajtások területén világszerte az egyik vezető gyártó. A vállalatcsoport több mint 17000 alkalmazottja számos európai és amerikai gyártóbázison dolgozik a termelésben, fejlesztésben és az értékesítésben.


  Részletek