Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

hőszolgáltatás Budapest

kifejezésre
1

Hőszolgáltatás Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Prometheus Rt. - Budapest

  1108 Budapest, Gyömrői út 140.

  A PROMETHEUS Rt. a hőszolgáltatás területén eredményt garantáló szerződéseket kínál, amelyek igény szerint, komfortszolgáltatástól függően alakíthatók


  Részletek
 • 2. Hajtás Elektronika Kft.

  1028 Budapest, Kerényi Frigyes u. 17/b.

  A Hajtás Elektronika Kft. 1995-ben alakult, főképpen az ELIN gyártmányú frekvenciaváltó berendezések rendszerbe illesztésére, szállítására, üzembe helyezésére és szerviz feladatok elvégzésére.
  Az osztrák ELIN vállalatcsoporttal 1990-1995-ig, az Elin-Vilati Kft. keretében, már eredményesen együttműködtünk a hazai piacon.Feladatkörünk az évek folyamán az ELIN motorok hazai képviseletével, irányítástechnikai tervezéssel, egyedi fejlesztésekkel, rendszerek kiépítésével, valamint erősáramú és vezérlő szekrények...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak