Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

10 db találat

gyerekkönyv Budapest

kifejezésre
1

Gyerekkönyv Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. WestEnd City Center

  WestEnd City Center - Gyerekkönyv Budapest - Tudakozó.hu WestEnd City Center - Gyerekkönyv Budapest - Tudakozó.hu

  1062 Budapest, Váci út 1-3.

  A WestEnd City Center 1999 novembere óta Budapest új belvárosa, a Fővárosiak és túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az ország találkozópontja. A központi elhelyezkedés, jó tömegközlekedés és autós parkolási lehetőség, a 400 üzlet kínálata, a több mint 200 divatüzlet választéka, a legnagyobb világmárkák együttes megléte, a közel 40 étterem csábító íz kavalkádja, a 14 termes multiplex mozi, a 3 hektáros egyedülálló tetőkert együttesen hamar a legkedveltebb találkozóhellyé emelték a WestEndet. A WestEnd 2009-től k...


  Részletek
 • 2. Jószöveg műhely kiadó

  Jószöveg műhely kiadó - Gyerekkönyv Budapest - Tudakozó.hu Jószöveg műhely kiadó - Gyerekkönyv Budapest - Tudakozó.hu Jószöveg műhely kiadó - Gyerekkönyv Budapest - Tudakozó.hu Jószöveg műhely kiadó - Gyerekkönyv Budapest - Tudakozó.hu Jószöveg műhely kiadó - Gyerekkönyv Budapest - Tudakozó.hu

  1066 Budapest, Ó u. 11

  A Jószöveg Műhely Kiadó 1997-ben alakult, elsősorban társadalomtudományi könyvek megjelentetésére szakosodott, s rövid időn be­lül e te­ma­tika egyik legelismertebb hazai szakmai műhelyévé vált. E könyveinek többsége élvezte és élvezi a Nemzeti Kulturális Alap­(prog­ram), a Ma­gyar Könyv Alapítvány, a Felsőoktatási Tankönyvtámogatási Program, a Fővárosi Önkormányzat, a Mil­len­niumi Könyv­pályázat, a Soros Alapítvány, a Nyitott Társadalom Intézet, a British Council támogatását.

  A Jószöveg tankönyvek so­...


  Részletek
 • 3. Pillantás 2002 Kft.

  1026 Budapest, Lövőház utca 31.

  Régi álmunkat valósítottuk meg, amikor üzletünket megnyitottuk. Természetes alapanyagú, főleg fából készült fejlesztő, logikai játékok mellett gyerekkönyveket és egyedi tervezésű ruhákat forgalmazunk. Üzletünkben örömmel látjuk a legkisebbeket is, akik játékainkat kipróbálhatják.


  Részletek
 • 4. Realsystem Kiadó

  ,

  Cégünk naptárak készítésével, kiadói tevékenységgel foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Tessloff és Babilon Kiadó Kft.

  1075 Budapest, Károly krt 3 / A


  Részletek
 • 6. www.virtantiq.com - Virtuális Antikvárium

  1000 Budapest, N/A


  Részletek
 • 7. General Press - Kiadó, Reklámügynökség és Nyomda

  1138 Budapest, Népfürdő u. 15/d


  Részletek
 • 8. Szó Kiadó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1064 Budapest, Vörösmarty u. 45.


  Részletek
 • 9. KATORDÓR-CSIMOTA Könyvkiadó Kft.

  1062 Budapest, Székely Bertalan utca 5.


  Részletek
 • 10. Tericum Kiadó Kft.

  1036 Budapest, Evező u. 1.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak