Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

gumicsizma Budapest

kifejezésre
1

Gumicsizma Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Melomix 2000 Kft.

  1029 Budapest, Ördögárok u. 52.

  Cégünk építőipari gépek bérbeadásával, Stihl és Viking gépek forgalmazásával, illetve munkaruhák és védőeszközök forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 2. Uniform-Nova Kft.

  1204 Budapest, Török Flóris u. 85.

  Fő tevékenységünk: munkaruházati és munkavédelmi eszközök gyártása, forgalmazása.
  A megrendelések rugalmas teljesítése érdekében saját szabászati és varrodai részleget, valamint emblémázó műhelyt működtetünk.
  A cégfeliratok professzionális kivitelezése érdekében filmnyomó üzemünk a legkorszerűbb gépek, berendezések mellett a felhasznált - egészségre ártalmatlan - legjobb minőségű festékalapanyagokat használjuk. Folyamatos tesztelések zajlanak annak érdekében, hogy a legújabb fejlesztésű anyagokat használv...


  Részletek
 • 3. Tisza Híd Zrt.

  1107 Budapest, Mázsa u. 3

  A védőcipőket, védőruházatot és egyéb védőeszközöket kizárólag EK megfelelősségeivel forgalmazzuk. Termékeink többsége magyar áru. Beszállítóink között tudhatjuk a munkavédelmi termékek magyarországi gyártóinak meghatározó körét. Áruválasztékunk további bővítésénél elsősorban kiegészítő és speciális eszközök szerepelnek terveinkben.


  Részletek
 • 4. Cassia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1202 Budapest, Olt utca 60.


  Részletek
 • 5. Hungaro-Arms Kft.

  1095 Budapest, Soroksári út 132.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak