Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

görög konyha Budapest

kifejezésre
1

Görög konyha Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Pireus Taverna Rembetiko Görög Étterem

  1056 Budapest, Fővám tér 2-3.

  Egy csipetnyi Görögország Budapesten. Ez a Fővám téri Taverna Rembetiko A híres ókori - és egyszersmind XIX. századi - kikötő éttermeinek hangulatát idézi sok-sok színes cserép, váza, a teríték vakító kék-fehérje. Mediterrán varázslat. Csobogó víz hajt egy malmocskát. Közben halkan szól a rembetiko, elmúlt századok máig megőrzött utcái, kikötői zenéje: csupa napfény és csupa tenger. Vibráló görög valóság. Az illatok, ízek is Pireuszt idézik. Töltött szőlőlevél, sült sajtgolyók, padlizsánkrém, óriásbab, spen...


  Részletek
 • 2. Taverna Knossos

  1081 Budapest, Múzeum u. 5.

  Figyelmes kiszolgálással a görög vendéglátás minden gasztronómiai élményével, a tavernák hangulatával, szeretettel és halk zenével várjuk éttermünkben!


  Részletek
 • 3. Hellas Görög Étterem /Csillaghegyi Strand Vendéglő/

  1038 Budapest, Pusztakuti út.3


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak