Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

görög étterem Budapest

kifejezésre
1

Görög étterem Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. 2 SAS Hotel

  2 SAS Hotel - Görög étterem Budapest - Tudakozó.hu

  1163 Budapest, Gordonka u. 14.

  A 2SAS Hotel a XVI. ker., Gordonka utca 14 szám alatt található, húsz szobás, minden igényt kielégítő kis szálló amelyben a kedves vendég találhat egy kitűnő, görög és magyar ételekre specializált éttermet, egy sörözőt, egy szaunát és egy tíz férőhelyes zárt parkolót.
  Minden szoba fürdőszobás, WC-s, szatelit TV-s, telefonos és van erkélyes, konyhás apartman is a házban. Az étterem 50 férőhelyes, hangulatos, egy görög tavernát idéző milliővel rendkívül alkalmas kisebb rendezvények lebonyolítására (esküvők, ...


  Részletek
 • 2. Taverna Andreas

  1056 Budapest, Belgrád rkp. 16

  A TAVERNA ANDREAS éttermünkben elkalandozhat a görög gasztronómia izgalmas tájaira.


  Részletek
 • 3. Pireus Taverna Rembetiko Görög Étterem

  1056 Budapest, Fővám tér 2-3.

  Egy csipetnyi Görögország Budapesten. Ez a Fővám téri Taverna Rembetiko A híres ókori - és egyszersmind XIX. századi - kikötő éttermeinek hangulatát idézi sok-sok színes cserép, váza, a teríték vakító kék-fehérje. Mediterrán varázslat. Csobogó víz hajt egy malmocskát. Közben halkan szól a rembetiko, elmúlt századok máig megőrzött utcái, kikötői zenéje: csupa napfény és csupa tenger. Vibráló görög valóság. Az illatok, ízek is Pireuszt idézik. Töltött szőlőlevél, sült sajtgolyók, padlizsánkrém, óriásbab, spen...


  Részletek
 • 4. Hellas Görög Étterem /Csillaghegyi Strand Vendéglő/

  1038 Budapest, Pusztakuti út.3


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak