Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

gépi forgácsolás Budapest

kifejezésre
1

Gépi forgácsolás Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Hexa Szerszámgépipari és Szolgáltató Kft.

  Hexa Szerszámgépipari és Szolgáltató Kft. - Gépi forgácsolás Budapest - Tudakozó.hu

  1139 Budapest, Országbíró u. 2. V/21.

  A Hexa Szerszámgépipari és Kereskedelmi Kft. 1992-ben alakult, két magánszemély tulajdonában álló mikrovállalkozás. A vállalkozás saját tulajdonú kb. 300 m2-es daruzott műhelyépületben végzi munkáját. A vállalkozás tevékenységi köre különféle szerszámgépek alkatrészeinek gyártása, szerszámgépek javítása, általános és speciális rendeltetésű gépek gyártása, valamint alkatrészek forgácsolása.


  Részletek
 • 2. Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt.

  Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépi forgácsolás Budapest - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépi forgácsolás Budapest - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépi forgácsolás Budapest - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépi forgácsolás Budapest - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépi forgácsolás Budapest - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépi forgácsolás Budapest - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépi forgácsolás Budapest - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépi forgácsolás Budapest - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépi forgácsolás Budapest - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépi forgácsolás Budapest - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépi forgácsolás Budapest - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépi forgácsolás Budapest - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépi forgácsolás Budapest - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépi forgácsolás Budapest - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépi forgácsolás Budapest - Tudakozó.hu

  2310 Szigetszentmiklós, Széchenyi út 70. - TELEPHELY

  Beszállítói tevékenység:
  Saját gyártói bázisunkra valamint kipróbált kooperációs partnereinkre támaszkodva mechanikai alkatrészeket, szerelt egységeket vagy komplett termékeket szállítunk partnereinknek. Adottságaink elsősorban műszer- és kisgépipari jellegű termékek kis és középsorozatú gyártására alkalmasak.
  Egyéb tevékenységek:
  - Műszaki tervezés
  - Általános gépi forgácsolás, szerelés
  - Finomlemez megmunkálás, lakatosmunkák
  - Felületkikészítés
  - SAJÁT TERMÉKEK: PET-palack és fém italdoboz tömöritő...


  Részletek
 • 3. Rák és Rák Bt.

  Rák és Rák Bt. - Gépi forgácsolás Budapest - Tudakozó.hu Rák és Rák Bt. - Gépi forgácsolás Budapest - Tudakozó.hu Rák és Rák Bt. - Gépi forgácsolás Budapest - Tudakozó.hu Rák és Rák Bt. - Gépi forgácsolás Budapest - Tudakozó.hu Rák és Rák Bt. - Gépi forgácsolás Budapest - Tudakozó.hu Rák és Rák Bt. - Gépi forgácsolás Budapest - Tudakozó.hu

  1041 Budapest, Görgey Artúr u. 56.

  A Rák és Rák Betéti Társaság családi vállalkozás, ami 1921-ben lett alapítva, átélt több rendszerváltást és több korszaktól függő névváltozást, beleértve az államosítást is. Foglalkozunk a mostani kívánalmaknak és az igényeknek megfelelően tömeggyártással és egyéni megrendelésekkel is.
  Különleges fogaskerekeket is gyártunk, ezen belül az Európában nem használatos amerikai rendszerű hajtóműveket is. A gépi berendezésünk MAAG, Lorenz, Heidenbergreich-Harbeck, Niles fogazó gépekből és kiszolgálóegységeiből á...


  Részletek
 • 4. C+A Kft.

  1211 Budapest, Gyepsor út 1.

  Bizalommal várunk mindenkit, hiszen termékeink minősége bárhol megállja a helyét.


  Részletek
 • 5. TKI-K Kft.

  1142 Budapest, Ungvár u. 64-66

  Cégünk általános gépi forgácsolással hagyományos és CNC gépekkel,egyedi kis- és középsorozatú termékek gyártásával foglalkozik.
  Finomlemez-megmunkálást,műszerész- és lakatosmunkákat vállalunk.
  Acél,rozsdamentes acél és alumínium hegesztéssel,célgépek gyártásával és szerelésével is foglalkozunk.


  Részletek
 • 6. R&M TS Pannon Kft.

  1106 Budapest, Akna út 2-4.

  Tevékenységeink: ipari üzemek és berendezések karbantartása; gyárak és üzemek gép- és csőszerelése, kivitelezése; különféle szerkezetek és gépi berendezések gyártása; ipari hang- és hőszigetelés.


  Részletek
 • 7. Acélpartner Acélfeldolgozó és Kereskedelmi Kft.

  1103 Budapest, Gyömrői u. 76-80.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak