Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

flottamenedzselés Budapest

kifejezésre
1

Flottamenedzselés Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Autó Flotta Bt.

  1095 Budapest, Soroksári út 48. 8. épület

  Cégünk célja az Ön gépparkjának folyamatos, tervszerű karbantartása.


  Részletek
 • 2. G-N 3000 Kft

  1118 Budapest, Budaörsi út 64.

  A G-N 3000 Kft. 2002. áprilisában alakult vállalkozás, amely kezdettől fogva főtevékenységként gépkocsi-kölcsönzést és flottakezelést végez. A cég az első évben csupán öt járművel rendelkezett. A vállalkozás kapacitása és anyagi háttere viszont lehetővé tette, hogy újabb gépkocsikat vásároljon és így bővítse a gépkocsi-kölcsönzésre szánt gépkocsik számát, illetve szélesítse ügyfélkörét. Ennek megfelelően 2003-ban beszerzésre került további 16 személyautó, amely alapot teremtett más vállalkozások felé való n...


  Részletek
 • 3. Ecofleet Autópark-kezelő és Finanszírozó Kft.

  1134 Budapest, Klapka u. 2.

  Az EcoFleet flottakezelő szolgáltatásainak lényege az Ön kényelme.


  Részletek
 • 4. Miller Car Kft.

  1026 Budapest, Gárdonyi Géza út 34.

  A gépjárművek üzemeltetésére szakosodott Miller Car Kft. 1998-ban jelent meg a magyar piacon. Lépésről lépésre bővítette tevékenységi körét és sikeres flottamenedzselésének köszönhetően folyamatosan növelte piaci részesedését.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak