Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

11 db találat

felszámolás Budapest

kifejezésre
1 | 2

Felszámolás Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Colling Kft.

  Colling Kft. - Felszámolás Budapest - Tudakozó.hu Colling Kft. - Felszámolás Budapest - Tudakozó.hu Colling Kft. - Felszámolás Budapest - Tudakozó.hu Colling Kft. - Felszámolás Budapest - Tudakozó.hu

  1138 Budapest, Váci út 141.

  A Colling Kft. 1992 óta nyújt teljes körű pénzügyi és számviteli szolgáltatást hazai és nemzetközi ügyfeleinek egyaránt. Tevékenységi körünk felöleli a könyvelésen, bérszámfejtésen és adótanácsadáson túl A Colling Kft 1992 óta nyújt teljes körű számviteli, bérszámfejtési, cafeteria és adótanácsadói szolgáltatást hazai és nemzetközi ügyfeleinek egyaránt.

  A sok éves működés során bebizonyosodott, hogy a szolgáltatás-kihelyezésben van a legnagyobb potenciál a költségcsökkentést és hatékonyabb működést megcé...


  Részletek
 • 2. Kisling Ügyvédi Iroda

  Kisling Ügyvédi Iroda - Felszámolás Budapest - Tudakozó.hu

  1075 Budapest, Madách Imre tér 6.

  A DR. KISLING Ügyvédi Irodát 1997-ben dr Kisling Judit ügyvéd alapította, aki 1989-től tagja a BÜK-nak.Az alapító tulajdonos- ingatlanforgalmi szakjogász- számos országos nagyvállalat felszámolásában, végelszámolásában tevékenykedett, így mind a hitelezői, mind a tulajdonosi oldal érdekeinek képviseletében gyakorlott.Az iroda cégek országon belüli és határokon átnyúló egyesítésével, cégek szétdarabolásával, valamint ingatanügyekkel,családjogi - házassági vagyonjogi - ügyekkel foglalkozik, szükség szerint sz...


  Részletek
 • 3. Csabaholding Kft.

  0 , N/A

  Magyarország egyik ismert csodmenedzser, felszámoló, reorganizációs tanácsadó vállalata, amely megfelelo szakmai tapasztalat, hozzáértés birtokában, a fizetésképtelenségi szakma nemzetközi eredményeinek, kutatásait figyelemmel kísérve nyújt szolgáltatásokat.
  A Csabaholding Szolgáltató Kft 1991-ben alakult, 1992 óta szerepel a Pénzügyminisztérium által vezetett Felszámolói Névjegyzékben. Jelenleg több, mint 900 felszámolást irányítunk az ország majdnem egész területén. A társaság 2000 nyarán a felszámolás é...


  Részletek
 • 4. Annaudit Kft.

  1136 Budapest, Raul Wallenberg u. 4.

  Mindig van megoldás!
  Kiemelkedő az outsourcing-ben végzett főkönyvelői, kontrolleri tanácsadás.
  Vállaljuk cégképviseletét!


  Részletek
 • 5. Dun & Bradstreet Hungária Kft

  1191 Budapest, Ady E. út 32-40.

  A Dun & Bradstreet Corporation a világ legnagyobb üzleti információ szolgáltatója. Az 1843-ban alapított cég jelenleg 38 országban 11 ezer munkatársat foglalkoztat, akik naponta több, mint 2 millió ügyfelet szolgálnak ki információs termékekkel és szolgáltatásokkal.


  Részletek
 • 6. MÁTRAHOLDING Zrt.

  1146 Budapest, Cházár András u. 9.

  Fennállásának egy évtizede alatt társaságunk a gazdasági élet legkülönbözőbb területein működő gazdálkodó szervezetekkel állt és áll kapcsolatban. Ez idő alatt megszerzett tudásunkat és tapasztalatainkat ajánljuk üzelti partnereink - így az Ön - figyelmébe is.

  Társaságunk széleskörű informális és szakértői bázison működő vállalkozás. Üzleti filozófiánk alapján teljeskörű szolgáltatások nyújtására, üzleti kapcsolataink hosszútávú eredményességére törekszünk.

  Stratégiánk megvalósításának kulcsa a szakma...


  Részletek
 • 7. Nagy & Pintér Ügyvédi Iroda

  1054 Budapest, Szabadság tér 7-9. IX.em.

  Cégünk a Hogan & Hartson L. L. P. budapesti képviselete.


  Részletek
 • 8. BROSS Holding Zrt.

  1082 Budapest, Baross u.119./A

  A BROSS HOLDING Rt. vállalati tanácsadással és adósságbehajtással foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Mátraholding Rt.

  1064 Budapest, Vörösmarty utca 42 fsz 6


  Részletek
 • 10. Dr. Baleczky Tímea egyéni ügyvéd

  1136 Budapest, Balzac u. 35.


  Részletek