Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

fejlesztő eszköz Budapest

kifejezésre
1

Fejlesztő eszköz Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. SMD Technology Kft.

  SMD Technology Kft. - Fejlesztő eszköz Budapest - Tudakozó.hu SMD Technology Kft. - Fejlesztő eszköz Budapest - Tudakozó.hu

  1042 Budapest, Rózsa utca 35. V/31

  Az SMD Technology Kft. 1991-ben alakult professzionális elektronikai alkatrészek és technológiai berendezések forgalmazására. Célunk elsosorban az ipar ellátása kiváló minoségu alkatrészekkel, de igyekszünk a fejlesztés során felmerülo kisebb igényeket is kielégíteni.
  Újpesti irodánkban több mint 500 féle alkatrésszel rendelkezünk kisebb-nagyobb mennyiségben, ami azonnali kiszolgálást tesz lehetové. Sorozatgyártás esetében a folyamatosan használt típusokból a kért ütemezés szerint biztosítjuk a zökkenome...


  Részletek
 • 2. Combit Számítástechnikai Kft.

  Combit Számítástechnikai Kft. - Fejlesztő eszköz Budapest - Tudakozó.hu

  1145 Budapest, Újvilág u. 50-52.

  Cégünk tevékenységeinek homlokterében a szoftverfejlesztés áll. A munkatársak döntő többsége fejlesztőként és kutatóként dolgozik.

  A fejlesztő csapatunk tagjai már több mint egy évtizede Oracle környezetben dolgoznak, amelyet magas fokon ismerünk és alkalmazunk. Tudásunk fejlesztésére nagy gondot fordítunk. Fejlesztőink majd mindegyike OCP vizsgával rendelkező programozó. Szakértőink otthonosan mozognak különböző Unix-os és Windows NT-s rendszerekben egyaránt.

  Célunk egyedi igények szerint kialakított...


  Részletek
 • 3. Orbitrade Kft.

  1138 Budapest, Budai út 100

  Cégünk számítástechnikával foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Mentor Könyvesbolt

  1071 Budapest, Lövölde tér 7.

  Cégünk könyvesboltot üzemeltet.


  Részletek
 • 5. FreeSoft Kft.

  1011 Budapest, Gyorskocsi u. 5-7.

  Az 1990-ben alapított FreeSoft tevékenységének középpontjában szoftver megoldások kifejlesztése áll a legkülönbözőbb alkalmazási területekre. Célunk élenjáró technológiákon alapuló komplex, a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő, magas színvonalú, informatikai szolgáltatások nyújtása, mely hozzájárul ügyfeleink sikerességéhez. Az ügyfelekkel hosszú távú, kölcsönös bizalomra épülő partnerkapcsolat kialakítására törekszünk.


  Részletek
 • 6. DÖRMI-DEMETER BT.

  1173 Budapest, Kövirigó u. 58.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak