Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

11 db találat

falfűtés Budapest

kifejezésre
1 | 2

Falfűtés Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. DDHD Kft

  DDHD Kft - Falfűtés Budapest - Tudakozó.hu DDHD Kft - Falfűtés Budapest - Tudakozó.hu DDHD Kft - Falfűtés Budapest - Tudakozó.hu DDHD Kft - Falfűtés Budapest - Tudakozó.hu

  1021 Budapest, Lipótmezei út 12/b

  Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassam a céget. A Társaság 1997 végén alakult, és magyar tulajdonban van. Vállalkozásunk igényes, minőségi munkát végez, és visszatérő megrendelőkkel büszkélkedik.

  Alapelvünk a gyors, megbízható és minden igényt kielégítő munkavégzés.

  Célunk a megrendelők igényeinek teljes kiszolgálása. Igény szerint tartalmazza a felmérést, tervezést, engedélyeztetést, berendezések szállítását, kivitelezést, karbantartást. Felmérjük komfort igényeit, higiéniai szokásait, figyelembe...


  Részletek
 • 2. P.F.Trading Kft.

  P.F.Trading Kft. - Falfűtés Budapest - Tudakozó.hu P.F.Trading Kft. - Falfűtés Budapest - Tudakozó.hu P.F.Trading Kft. - Falfűtés Budapest - Tudakozó.hu P.F.Trading Kft. - Falfűtés Budapest - Tudakozó.hu P.F.Trading Kft. - Falfűtés Budapest - Tudakozó.hu P.F.Trading Kft. - Falfűtés Budapest - Tudakozó.hu P.F.Trading Kft. - Falfűtés Budapest - Tudakozó.hu P.F.Trading Kft. - Falfűtés Budapest - Tudakozó.hu

  1107 Budapest, Bihari út 16

  Cégünk az épületgépészet területén végzett
  18 éves vállalkozói gyakorlatával
  alapította meg a jelenlegi P.F. TRADING Kft-t.
  Ez a szakmai tapasztalat alapozta meg a szakágban használt, épületgépészeti termékek kiskereskedelmét saját üzletünkben


  Részletek
 • 3. HIDRO-GEODRILLING Geotermikus Energiát Hasznosító Kft.

  1141 Budapest, Zsigárd u. 21.

  Társaságunk az alternatív, megújuló energiák hasznosításában, a hőszivattyús fűtési, hűtési, melegvíz készítő rendszerek tervezésében és kivitelezésében az elmúlt 5 évben kiemelkedő magyarországi ismertséget szerzett. A speciális komplex napkollektor + hőszivattyú rendszerek és nagy teljesítmény igények esetén is garanciával és referenciákkal áll a megrendelők szolgálatára.


  Részletek
 • 4. Wirsbo Kft.

  1131 Budapest, Reitter F. utca 132. J épület

  Cégünk, a WIRSBO Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., az 1620-ban alapított, svédországi WIRSBO BRUKS AB magyar- országi képviselete, már 1990 óta áll a hazai építőipar és épületgépészet rendelkezésére termékeivel.


  Részletek
 • 5. Pat Co kft.

  1042 Budapest, Árpád út. 17

  A budapesti központtal rendelkezo PAT CO Kft. tevékenysége az ország egész területére kiterjedo épületgépészeti nagykereskedés. Ma elsosorban a tüzelés- és a futéstechnika, valamint az ehhez a szakterülethez kapcsolódó perifériák berendezéseinek, készülékeinek és anyagainak forgalmazása. Tevékenysége rendszerszemléletu, melynek lényege a magas minoségi színvonalon történo értékesítés.

  Az ajánlott termékek listáján a hazai gyártók termékei ugyanúgy megtalálhatók, mint az importból származók.

  Közülük ...


  Részletek
 • 6. VízGázFűtés NON-STOP Gyorsszolgálat

  1082 Budapest, Leonardo da Vinci u. 43/c.

  www.vizgaznonstop.hu a teljeskörű Gyorsszolgálat+ felárak nélkül.

  Cégünk rendkívűl kedvező, teljeskörű non-stop szolgáltatással áll kedves ügyfelei rendelkezésére.

  Fő tevékenységi köreink:

  Fűtésszerelés Gázszerelés Duguláselhárítás Vízszerelés, valamint általános építőipari tevékenységek,

  mint a Köműves munkák, Burkolás-Csempézés,Szobafestés-Mázolás,Gipszkartonozás , Tapétázás,Villanyszerelés és Lakatos munkák.

  Szolgáltatásunk lényege,a teljes kivitelezéseken túl az önök szükség eseté...


  Részletek
 • 7. Sanibad Export-Import Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 289.

  A Sanibad Kft. 1992-ben alakult kis- és nagykereskedelmi tevékenységre. 1994 augusztusától forgalmazunk fürdőszobai felszereléseket, berendezéseket és burkolatokat, Olaszországból, Németországból, illetve Spanyolországból importált áruink minden igényt kielégítenek. Segítünk a tervezéseben és a kivitelezésben is.


  Részletek
 • 8. Hév-Sugár Kft.

  1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u. 195-197.

  Cégünk 1986-ban alakult, mint épületgépész tervező és kivitelező kft.Munkáink java részét Ausztriában - Bécs és környékén - végeztük.
  1996-ban kezdtük a falfűtési és -hűtési rendszereink kivitelezését.
  Folyamatos újítások után értük el a mai modern és megbízható falfűtési és -hűtési rendszereinkhez.


  Részletek
 • 9. Naplopó Kft.

  1033 Budapest, Szentendrei út 89-93.

  Cégünk 1997. január 1-jén alakult. Tevékenységi körünk napkollektoros hőhasznosító berendezések, és korszerű, energiatakarékos épületgépészeti rendszerek megvalósítása, illetve ezek elemeinek - napkollektorok, szerelőkeretek, szoláris szerelési egységek, tágulási tartályok, melegvíz- és puffertárolók, váltószelepek, hőcserélők, hőszigetelő anyagok, fagyálló folyadékok - forgalmazása. Munkatársaink elkötelezettek a környezetbarát, megújuló energiákat hasznosító berendezések mellett, ezen belüli lehetőségek: ...


  Részletek
 • 10. Ifj. Tóth Imre épületgépészeti vállalkozás

  1062 Budapest, Bajza utca 24


  Részletek