Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

24 db találat

fúró Budapest

kifejezésre
1 | 2 | 3

Fúró Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Demandy Nagykereskedelem

  Demandy Nagykereskedelem - Fúró Budapest - Tudakozó.hu Demandy Nagykereskedelem - Fúró Budapest - Tudakozó.hu Demandy Nagykereskedelem - Fúró Budapest - Tudakozó.hu Demandy Nagykereskedelem - Fúró Budapest - Tudakozó.hu Demandy Nagykereskedelem - Fúró Budapest - Tudakozó.hu Demandy Nagykereskedelem - Fúró Budapest - Tudakozó.hu Demandy Nagykereskedelem - Fúró Budapest - Tudakozó.hu Demandy Nagykereskedelem - Fúró Budapest - Tudakozó.hu Demandy Nagykereskedelem - Fúró Budapest - Tudakozó.hu Demandy Nagykereskedelem - Fúró Budapest - Tudakozó.hu Demandy Nagykereskedelem - Fúró Budapest - Tudakozó.hu Demandy Nagykereskedelem - Fúró Budapest - Tudakozó.hu Demandy Nagykereskedelem - Fúró Budapest - Tudakozó.hu

  1071 Budapest, Peterdy utca. 39.

  Cégünk 2004 óta foglalkozik Szerszám Nagykereskedelemmel, keresünk az ország területéről viszonteladókat, akik forgalmaznák az általunk importált termékeket.

  Szeretném Önöket kérni, hogy nézzék meg kínálatunkat, és ha Ön szeretne viszonteladó partnerünk lenni kérem végezze el a regisztrációt, majd kap egy e-mailt melyben megerősíti regisztrációját, és hamarosan (1 munkanapon belül) megadjuk Önnek a jogot, hogy bejelentkezés után láthassa árainkat. (regisztráció ingyenes)

  www.demandy.hu
  www.demandy.n...


  Részletek
 • 2. Antiqua E.C.

  Antiqua E.C. - Fúró Budapest - Tudakozó.hu Antiqua E.C. - Fúró Budapest - Tudakozó.hu Antiqua E.C. - Fúró Budapest - Tudakozó.hu Antiqua E.C. - Fúró Budapest - Tudakozó.hu

  1108 Budapest, Kozma u. 7.

  Cégünk termékpalettája a kőfaragók, kőfeldolgozók teljes szerszámigényét kielégíti. Kőipari szerszámok és gépek kereskedelme, homokfúvás lapokba, emlékekbe, -cégfeliratok, cégemblémák készítése, az eladott gépek szervizelése, kőipari szoftverforgalmazás.


  Részletek
 • 3. Metálmaró Kft.

  Metálmaró Kft. - Fúró Budapest - Tudakozó.hu Metálmaró Kft. - Fúró Budapest - Tudakozó.hu Metálmaró Kft. - Fúró Budapest - Tudakozó.hu Metálmaró Kft. - Fúró Budapest - Tudakozó.hu

  1185 Budapest, Árvai utca 5.

  Cégjegyzékszám: 01-09-065111. Alapítás: 1982. Minősébiztosítás: ISO 9001:2000. Foglalkoztatottak: 20 fő.

  I. Fémforgácsoló szerszámok gyártása:

  - száras marószerszámok: hosszlyukmarók, ujjmarók, sarokrádiuszos és gömbvégű kivitelben is. T-horony marók, kúpos élű és szárú marók, íves retesz-horonymarók, száras szögmarók
  - dörzsárak: kézi-, gépi-, kúpos- és feltűzhető dörzsárak (igény szerint 24 órán belül is)
  - süllyesztők: kúpsüllyesztők 60°, 90°, 120°, negatív sorjázó-süllyesztők 45°, csöve...


  Részletek
 • 4. Legatorok Kft.

  Legatorok Kft. - Fúró Budapest - Tudakozó.hu

  1103 Budapest, Petrőczy u. 18.

  Cégünk kiváló minőségű fémfelületmegmunkáló szerszámokat gyártó német cégek magyarországi képviseletét látja el. Forgalmazzuk a PFERD szerszámokat, KOCH fúrókat, VBW kéziszerszámokat és STELLA köszörűkorongokat. Képviseljük továbbá a műanyagipari perifériás berendezéseket kínáló Mann + Hummel Protec céget.
  Bővebb információért kattintson weboldalunkra!


  Részletek
 • 5. Berner Szereléstechnikai Kft.

  1097 Budapest, Táblás utca 34.

  A Berner vállalatcsoport Európában vezető szerepet tölt be a segédanyagok és szerszámok értékesítében. Termékeinket és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat a mesteremberek és az ipar egyaránt igénybe veszik.
  A szakipar területén a Berner az asztalosműhelyeknek, víz-, villany-, klíma- és fűtésszerelőknek, valamint mély- és magasépítőknek kínálja termékeit. Járműiparban elsősorban szerződéses- és speciális személyautós és teherautós műhelyek, valamint építőipari és mezőgazdasági gépeket karbantartó üzemegysé...


  Részletek
 • 6. Forcon Kft.

  1087 Budapest, Kálmán Krt. 76.

  Cégünk fő profilja a kisgépkereskedelem.


  Részletek
 • 7. Mikron-Team Kft.

  1108 Budapest, Kozma u. 7.

  A Mikron-Team Kft. minőségi fémforgácsoló szerszámok importjával foglalkozik, kis- és nagykereskedelmi szinten. Központi raktárról 24 órán belül házhozszállít!


  Részletek
 • 8. Unimet Kft.

  1138 Budapest, Népfürdő u. 19/b.

  Az Unimet Kft.-t, mint a témakörben egyik első privát céget 1988-ban alapították magyar magánszemélyek. Az alapítók szakmai ismereteinek megfelelően a fogászati termékek kereskedelmén és szervizén túl kórháztechnikai tevékenységgel is rendelkezik.


  Részletek
 • 9. RECA Kft.

  1106 Budapest, Jászberényi út 24-36.

  Cégünk a rögzítéstechnika, a szerszámok és ipari felhasználású vegyi anyagok területén elégíti ki a piac igényeit mind a kis-, mind a nagyipari partnerek felé.
  Az 1922-ben Bécsben alapított Kellner & Kunz AG központja Welsben (Felső-Ausztria tatományban) található. A magas minőségű szerszámok és csavarok kereskedelmével foglalkozó vállalatcsoport e tevékenységéből 107 millió euró forgalmat ért el 2006-ban. A Reca Kft. ebből 1.031 millió forint forgalommal vette ki részét.
  ? Ausztriában és a kelet-közép-...


  Részletek
 • 10. Naturaqua Környezetvédelmi Tervező és Szolgáltató Kft.

  1031 Budapest, Nánási út 65. I. emelet

  A NATURAQUA Kft. egy környezetvédelmi szaktanácsadó, kutató, tervező és szolgáltató cég, amelyet 1995. decemberében alapítottak az 1992. óta működő NATURAQUA Betéti Társaság utódjaként. Jelenlegi létszám: 2 fő tulajdonos, 9 fő alkalmazott.
  A NATURAQUA Kft. rendelkezik a 12/1996.(VII.4) KTM rendelet szerinti teljeskörű környezetvédelmi felülvizsgálat végzésére vonatkozó jogosultsággal.
  A környezetvédelmi feladatok elvégzéséhez saját fúró, mintavevő, szivattyú és talajvíztisztító eszközállománnyal, talajn...


  Részletek