Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

ethernet kábel Budapest

kifejezésre
1

Ethernet kábel Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Gold Comp Kft.

  Gold Comp Kft. - Ethernet kábel Budapest - Tudakozó.hu

  1149 Budapest, Egressy út 96-98/A.

  Cégünk Magyarország egyik legnagyobb számítástechnikai kellék, kiegészítő és kábel nagykereskedése.


  Részletek
 • 2. Fibex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Fibex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Ethernet kábel Budapest - Tudakozó.hu Fibex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Ethernet kábel Budapest - Tudakozó.hu

  1047 Budapest, Baross utca 91-95.

  A FIBEX Kft. 1993-ban alakult váci székhellyel, de jogelődje révén már 1990 óta jelen van a magyar piacon. Cégünk 2002 októberéig két telephellyel rendelkezett, a működés racionalizálása végett egy korszerű központi telephelyet alakítottunk ki Budapesten, amelyben működik az ügyfélszolgálati iroda, a disztribúciós és a telekommunikációs üzletág, project üzletág és a professzionális patch kábel gyártó üzemünk.


  Részletek
 • 3. K-Box Kft.

  1037 Budapest, Bojtár u. 36.

  Az 1994-ben alakult cégünk ipari elektronikai termékek forgalmazásával foglalkozik. Cégünk fő profilja a kábelek és vezetékek (a hagyományostól a legspeciálisabb) valamint a kábelekhez közvetlenül kapcsolódó szerelési anyagok kereskedelme. Forgalmazott termékeink között szerepelnek még egyéb installációs és világítástechnikai, valamint feliratozástechnikai termékek is.
  Budapesti központunk mellett Miskolcon, Győrben és Dunaújvárosban dolgozó képviselőink is készséggel állnak rendelkezésükre.
  A hagyományos...


  Részletek
 • 4. COMFORT- NETshare Kft.

  1139 Budapest, Teve u. 41.

  A COMFORT-NETshare Kft. 1994-ben alakult, két magyar és egy holland magánszemély a tulajdonosa.
  Fő szakterülete az adat, hang, fax és kép kommunikációs, valamint rendszer felügyeleti eszközök forgalmazása, fejlesztése, installálása.
  Termékeink a LANTRONIX, PATTON Electronics, AVOCENT, LANDESK, CRESCENDO, CASTLENET, CAPTARIS, DAPHNE, DECISION, GOBACKTV, TRANSITION, SILEX gyártóktól származnak.

  Legfontosabb partnereink az Internet szolgáltatók, adatpark üzemeltetők, bankok, ipari nagyvállalatok, bizt...


  Részletek
 • 5. ASBIS Magyarország Kft.

  1139 Budapest, Váci út 81-85.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak