Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

esőcsatorna-javítás Budapest

kifejezésre
1

Esőcsatorna-javítás Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Imre Kálmán Emelőkosaras Válalkozás

  Imre Kálmán Emelőkosaras Válalkozás - Esőcsatorna-javítás Budapest - Tudakozó.hu Imre Kálmán Emelőkosaras Válalkozás - Esőcsatorna-javítás Budapest - Tudakozó.hu

  1224 Budapest, XII. utca 20.

  Vállalkozásom 1982 óta működik sikeresen. Kezdetben kifejezetten építőipari kivitelezéssel foglalkoztunk és a 90-es évek elejétől, ehhez kapcsolódóan kezdtünk emelőkosaras gépeket használni.

  Mára munkáink 90%-át gépek bérbeadása teszi ki. Jelenleg 9 emelőkosaras géppel és egy emelőhátfalas ponyvás tehergépkocsival állunk az Önök rendelkezésére.

  Kosaras autóinkkal próbáljuk a piacon a legmagasabb színvonalat képviselni. Környezetbarát gondolkodásunk által célunknak tűztük ki, hogy autóink zaj és káros ...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak