Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

31 db találat

eredetvizsgálat Budapest

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

Eredetvizsgálat Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Suzuki Center, Autóértékesítés és Autószerviz

  Suzuki Center, Autóértékesítés és Autószerviz - Eredetvizsgálat Budapest - Tudakozó.hu Suzuki Center, Autóértékesítés és Autószerviz - Eredetvizsgálat Budapest - Tudakozó.hu Suzuki Center, Autóértékesítés és Autószerviz - Eredetvizsgálat Budapest - Tudakozó.hu Suzuki Center, Autóértékesítés és Autószerviz - Eredetvizsgálat Budapest - Tudakozó.hu Suzuki Center, Autóértékesítés és Autószerviz - Eredetvizsgálat Budapest - Tudakozó.hu Suzuki Center, Autóértékesítés és Autószerviz - Eredetvizsgálat Budapest - Tudakozó.hu Suzuki Center, Autóértékesítés és Autószerviz - Eredetvizsgálat Budapest - Tudakozó.hu Suzuki Center, Autóértékesítés és Autószerviz - Eredetvizsgálat Budapest - Tudakozó.hu

  1097 Budapest, Hentes u. 12-14.

  Társaságunk a MAGYAR SUZUKI RT. márkakereskedői és márkaszervíz hálózatának az első tagja. A minden igényt kielégítő autószalonunk, SUZUKI CENTER néven a IX. kerületben, a Gubacsi út és a Hentes utca sarkán található.


  Részletek
 • 2. 4 Tölgyesi Autójavító Kft.

  4 Tölgyesi Autójavító Kft. - Eredetvizsgálat Budapest - Tudakozó.hu 4 Tölgyesi Autójavító Kft. - Eredetvizsgálat Budapest - Tudakozó.hu 4 Tölgyesi Autójavító Kft. - Eredetvizsgálat Budapest - Tudakozó.hu

  1135 Budapest, Szent László út 99.

  4 Tölgyesi Autójavító Kft.

  Első generáció

  1949-ben már maszek autójavítóként kezdtünk ismerté válni Budapesten, amikor még csak a nagyon híres embereknek, színészeknek volt autójuk. Ekkor még csak autószereléssel foglalkoztunk.

  Második generáció
  Aztán jött a második generáció 1972-ben, mikor már karosszériajavítással, autóvillamossággal is foglalkoztunk. Ekkoriban leginkább Trabanttal, Wartburggal, Ladával, Barkasszal, Polskival, Skodával volt tele a műhelyünk.

  Harmadik generáció: jelen
  Majd ...


  Részletek
 • 3. ID-TRANS Kft.

  ID-TRANS Kft. - Eredetvizsgálat Budapest - Tudakozó.hu ID-TRANS Kft. - Eredetvizsgálat Budapest - Tudakozó.hu

  1047 Budapest, Fóti út 81.

  Cégünk gépjármű eredetiségvizsgálattal, valamint gépjárműbiztosítással foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Ivanits és Bárkány Autó Kft.

  Ivanits és Bárkány Autó Kft. - Eredetvizsgálat Budapest - Tudakozó.hu

  1173 Budapest, Pesti út 237.

  Az Ivanits & Bárkány Autó Kft. 1994 augusztus 10-én nyitotta meg Opel márkakereskedését Budapest XVII. kerületében a Pesti út 237 szám alatt. Elsődleges feladatunknak tekintettük és tekintjük ma is a minket választó Ügyfelek teljes körű kiszolgálását, az Opel márkanév öregbítését. Szalonunkban az Opel teljes magyarországi modellválasztéka megtalálható és megvásárolható, szervizünkben kiválóan képzett szakemberek végzik a gépkocsik teljes körű javítását. A vásárlói és szervizügyfelek visszajelzései, valamint...


  Részletek
 • 5. Autó-Újpest Kft.

  1044 Budapest, Váci út 14.

  Cégünk autókereskedelemmel foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Pagoda Autóház Kft.

  1192 Budapest, Taksony u. 1.

  Cégünk teljeskörű kínálatot nyújt, mind a Daihatsu, Subaru, Toyota kamionok teljes választékával, szakszerű szervizével, akciós olajcserével és maximális kiszolgálással várunk mindenkit, akinek fontos, hogy a pénzéért a maximális szolgáltatást kapja.


  Részletek
 • 7. Gamad Online Autókereskedés

  1087 Budapest, Könyves Kálmán körút 58.

  Ön a legkorrektebb piaci tájékoztatást kapja gépjárműve állapota alapján. Ezen árajánlat figyelembe vételével, kedvencét akár hitellel is értékesítheti.


  Részletek
 • 8. Autóflotta Centrum Kft.

  1149 Budapest, Mexikói út 15-19.

  Zugló központi részén található 130 m2-es légkondícionált bemutatótermünk és 1100 m2-es szabadterületünk, ahol elsősorban 3-12 hónapos, Magyarországon forgalomba helyezett gépkocsikat kínálunk eladásra. Telephelyünk területén lehetőség van a gépjárművek eladás előtti átvizsgálására, illetve a vásárlás utáni szervizszolgálatot is biztosítjuk.
  Lehetőség van lízingelésre, a régi gépkocsi beszámítására, sőt, telephelyünkön autót is kölcsönözhetnek. Látogasson el hozzánk Ön is, tekintse meg kínálatunkat!...


  Részletek
 • 9. Fiat Nikko Márkakereskedés

  1173 Budapest, Hajdúcsárda u. 2.

  Cégünk a Fiat márkaképviselete és szervize.


  Részletek
 • 10. Metal Elektro Kft. - Budapest

  1119 Budapest, Borszék köz 13.

  Cégünk gépjármű, illetve eredetiségvizsgálattal foglalkozik. Országosan több mint 167 szakértői állomással rendelkezünk.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak