Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

13 db találat

erdei iskola Budapest

kifejezésre
1 | 2

Erdei iskola Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kastélyhotel Királyrét

  Kastélyhotel Királyrét - Erdei iskola Budapest - Tudakozó.hu Kastélyhotel Királyrét - Erdei iskola Budapest - Tudakozó.hu Kastélyhotel Királyrét - Erdei iskola Budapest - Tudakozó.hu Kastélyhotel Királyrét - Erdei iskola Budapest - Tudakozó.hu Kastélyhotel Királyrét - Erdei iskola Budapest - Tudakozó.hu Kastélyhotel Királyrét - Erdei iskola Budapest - Tudakozó.hu Kastélyhotel Királyrét - Erdei iskola Budapest - Tudakozó.hu Kastélyhotel Királyrét - Erdei iskola Budapest - Tudakozó.hu Kastélyhotel Királyrét - Erdei iskola Budapest - Tudakozó.hu

  2624 Szokolya, Királyrét

  Amennyiben élményekben gazdag napot szeretne eltölteni családjával, vagy megfelelő helyszínt keres céges rendezvényekhez, látogasson el hozzánk! Nálunk mindig történik valami - családias hangulat, gazdag programkínálat. Ajánlataink minden korosztályra érvényesek! Egész évben várjuk Önt!

  Hotelünkben található a Fáradt Vándor Étterem, melyben szeretettel várjuk.


  Részletek
 • 2. Bárdos Lajos Általános Iskola és Gimnázium

  Bárdos Lajos Általános Iskola és Gimnázium - Erdei iskola Budapest - Tudakozó.hu Bárdos Lajos Általános Iskola és Gimnázium - Erdei iskola Budapest - Tudakozó.hu

  1117 Budapest, Baranyai út 16-18.

  Intézményünk a XI. kerületben, a Móricz Zsigmond körtér közelében, a Budai Skála mellett található, közlekedési szempontból könnyen elérhető helyen. A 45 éve épült iskolában nyelvi és ének-zene tagozat működik. Bárdos Lajos zeneszerző nevét 1989-ben vette fel iskolánk, amikor kórusaink már hazai és külföldi versenyeken is eredményesen szerepeltek.
  A nyolcosztályos gimnáziumot szerkezetmódosítással 1992-ben alakítottuk ki évfolyamonként két osztállyal, melyekben emelt szintű nyelvoktatás és ének-zeneoktat...


  Részletek
 • 3. Váci Utcai Ének-Zenei Általános Iskola

  Váci Utcai Ének-Zenei Általános Iskola - Erdei iskola Budapest - Tudakozó.hu

  1056 Budapest, Váci u. 43.

  A Váci Utcai Ének-Zenei Általános Iskola szeretettel várja mindazon gyerekek jelentkezését, akik érdeklődnek az EMELT SZINTŰ ÉNEK-ZENEI, ANGOL NYELVI ÉS INFORMATIKAI OKTATÁS IRÁNT, ÉS AKIK SZÁMÁRA EGYARÁNT FONTOS A TANULÁS, A CSALÁDIAS LÉGKÖR ÉS A VÁLTOZATOS SZABADIDŐS PROGRAMOK.
  Bővebb információért kérem kattintson weblapcímünkre!


  Részletek
 • 4. Azilum Fogadó és Camping

  3234 Galyatetö, Vasas u. vége

  A Mátra szívében, több mint 900 méter magasságban, hegyektől övezve húzódik a völgy, amely fogadónknak otthont nyújt.


  Részletek
 • 5. Makrovilág Utazási Iroda

  1091 Budapest, Üllői út 7.

  Cégünk tevékenységi filozófiája: "Bízza magát a megbízhatóra!" Központunk a Makrovilág Udvarház, ahol minden együtt van: étterem, szálloda, buszbérlés, könyvkiadó és utazási iroda. A több mint 15 éves Makrovilág várja Önt: mert Pest megér egy estet, de a Makrovilággal akár egy hetet is. És a nagyvilág pedig nélkülünk nem kerek!


  Részletek
 • 6. Vadkacsa Egyesület

  2016 Leányfalu, Erkel köz 5.

  A vadkacsa Nomád Vízicentrum Leányfalu legszebb vízparti részén, a Petőfi sétányon helyezkedik el, környezetbe illő módon sugározva a sétány hangulatát. A Budapesttől 25 km-re lévő Leányfalu a 11-es úton fél óra alatt elérhető, de csábító lehet a Budapest-Dunakanyar hajóúton, vagy az 1996-ban épült kerékpárúton való megközelítése is.


  Részletek
 • 7. Lipicai Szálloda, Turistaház és Étterem

  3348 Szilvásvárad, Egri út 12-14.

  Szállodában 2-3-4 ágyas fürdőszobás, erkélyes szobák. Szobákban televízió. Turistaházban emeletes ágyak, önálló női-férfi zuhanyzók. 80 fős étterem. Üdülési csekket elfogadunk. Erdei iskolák, sporttáborok, osztálykirándulások kedvenc helye. Őrzött parkoló.


  Részletek
 • 8. Bátor Tábor

  3000 Hatvan, Delelő út hrsz 220/1

  A 2001-ben életre hívott Bátor Tábor célja komplex terápiás rekreációs programok megvalósítása daganatos és más krónikus betegséggel élő gyermekek és családjaik részére. Az országos szintű program a gyermekek gyógyulását, társadalmi visszailleszkedését segíti, és az önmagukba vetett hitet erősíti intenzív élményterápia alkalmazásával. Nyáron gyerektáborok, ősszel és tavasszal pedig hétvégi családi táborok, valamint klubfoglalkozások formájában szervezünk ingyenes programokat a gyerekek és hozzátartozóik sz...


  Részletek
 • 9. Monitor Elektronikai Kft.

  1136 Budapest, Hollán Ernő út 13-15.

  A Monitor Kft. tevékenységi körei:

  1. Autószervíz ( autóvizsgáztatás, gumi szerelés, zöldkártya)
  2. PC üzlet és szervíz
  3. Háztartási kisgép szervíz
  4. Fuvarozás
  5. Szépségszalon
  6. Szilvásváradi szálloda, túristaház, étterem


  Részletek
 • 10. Álmos Vezér téri Általános iskola és Gimnázium

  1144 Budapest, Álmos Vezér tér 9.

  Iskolánk nagy hansúlyt fektet a nyelvi és a számítástechnika képzésre.

  Az iskola profilja:
  1998. szeptember 1-je óta az intézmény összetett iskola, jogutódja a megszüntetett Álmos Vezér Általános Iskolának és Kós Károly Gimnáziumnak. Új neve Álmos Vezér Gimnázium és Általános Iskola.
  Iskolánkban 8 évfolyamos általános és 4 évfolyamos gimnáziumi képzés folyik. Az iskola mind az általános iskolai, mind a gimnáziumi évfolyamokon évente 2-2 osztályt indít.
  A Kántorné sétányi épületünk ideális feltételek...


  Részletek