Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

erdei fenyő Budapest

kifejezésre
1

Erdei fenyő Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Béker Termelő és Kereskedelmi Kft.

  Béker Termelő és Kereskedelmi Kft. - Erdei fenyő Budapest - Tudakozó.hu Béker Termelő és Kereskedelmi Kft. - Erdei fenyő Budapest - Tudakozó.hu Béker Termelő és Kereskedelmi Kft. - Erdei fenyő Budapest - Tudakozó.hu Béker Termelő és Kereskedelmi Kft. - Erdei fenyő Budapest - Tudakozó.hu Béker Termelő és Kereskedelmi Kft. - Erdei fenyő Budapest - Tudakozó.hu

  4700 Mátészalka, Jármi út 49/b

  Cégünk kertépítéssel és virágkereskedelemmel foglalkozik. Nálunk import virágokból is válogathatnak.
  NAGYKERESKEDÉSEINK:

  Mátészalka, Jármi út 49/B - Központi telephely
  Tel: (44) 313 690, fax: (44) 300 664

  Kisvárda, Nyári Pál u. 2. Tel: (45) 410 974

  Sárospatak, Wesselényi út 34. Tel. (47) 312 322

  Szigetszentmiklós-Flóra Hungária- Import vágott virág


  Részletek
 • 2. Szomex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  2377 Örkény, Zrínyi utca 18.

  A Szomex Kft. 1991. szeptemberében alakult. Legfőbb profilként Szibériából importált alapanyagokból készült táblásított fenyő gyártással foglalkozik. Profi minőségben készítünk tömör fenyő bútorlapokat, ajtóbetéteket, polcokat és lépcsőelemeket. Tevékenységünkre jellemző az univerzális méretre szabás, a nem hossztoldott minőség és a hibamentesség.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak