Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

előszobaszekrény Budapest

kifejezésre
1

Előszobaszekrény Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Materasso 2002 Kft.

  Materasso 2002 Kft. - Előszobaszekrény Budapest - Tudakozó.hu Materasso 2002 Kft. - Előszobaszekrény Budapest - Tudakozó.hu

  1188 Budapest, Podhorszky u. 33/B.

  A Materasso Slovákia 1995-ben kezdte el az ágybetétek gyártását és fejlesztését. A cég olasz technológiát használva gyártja az egészségügyi és ortopéd matracokat.
  A gyár Oravské Veselé településen található. Évi termelése megközelítőleg 200 000 db matrac. A gyártás során jó minoségű tesztelt, bevizsgált alapanyagokat használnak fel. Az ágybetétek ortopédikus kivitelben, allergiamentes tulajdonságokkal rendelkeznek, egyes típusok téli-nyári oldalas kivitelben vagy levehető mosható huzattal készülnek, oldals...


  Részletek
 • 2. Garancia Kkt.

  1144 Budapest, Ond vezér útja 13-15.

  Cégünk 1983-ban alakult és zömmel, megalakulása óta egyedi bútor gyártásával foglalkozik. 1998-ban kezdtük el gyártani a Magyarországon újdonságnak számító szekrényágyakat.


  Részletek
 • 3. Ligeti Stúdió

  1025 Budapest, Szépvölgyi út 34.

  Nemesfa bútorok kézműves munkával. A cél olyan termék előállítása, melyet a használhatóság, az időtálló forma és a minőségi munka jellemez.


  Részletek
 • 4. Szijjártó és Fia Bt.

  1173 Budapest, Ásvány u. 14.

  Fő tevékenységi körünk styl bútorok: szekrények, komódok, íróasztalok, garnitúrák, fotelek, képkeretek, teljes körű felújítása (kárpitos ill. asztalos munkák). Továbbá: egyedi bútorok, beépített szekrények, különleges méretű francia ágyak. Különleges kárpitok: fogászatiszékek, autóülések, ajtókárpitok, nagymennyiségű irodabútorok felújítása.


  Részletek
 • 5. Kovács Zsigmond asztalos

  1000 Budapest, N/A


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak