Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

digitális eszköz Budapest

kifejezésre
1

Digitális eszköz Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Global Union Irodatechnikai Kft.

  Global Union Irodatechnikai Kft. - Digitális eszköz Budapest - Tudakozó.hu

  1141 Budapest, Szugló u. 83-85.

  Közel tíz évvel ezelőtt alapítottuk a Global-Union Irodatechnika Kft-t. Névválasztásunk a mai napig is jól érzékelteti piaci törekvéseinket és egyben eredményeinket is, hiszen a kezdetektől fogva teljességre, azaz globalitásra törekszünk az irodatechnikában. A széleskörű piaci szemléletmód, az igények gyors követése, a kínálati és a szolgáltatási paletta folyamatos bővítése eredményezte, hogy cégünk mára az egyik legnagyobb importőrré fejlődött az iroda- és másolástechnikai vállalkozások között a hazai piac...


  Részletek
 • 2. Trendex Holding Rt.

  Trendex Holding Rt. - Digitális eszköz Budapest - Tudakozó.hu

  1117 Budapest, Budafoki út 60.

  A telekommunikáció a leggyorsabban fejlődő iparágak egyike. A valóban megbízhatóan működő rendszerek, berendezések telepítése, komoly szaktudást igényel. A TRENDEX név immár közel egy évtizede kitűnően cseng ebben a szakmában.


  Részletek
 • 3. Balázs-Diák Kft.

  1043 Budapest, Csányi László u. 34.

  Cégünk, a Balázs-Diák 15 éve foglalkozik taneszközök forgalmazásával, 2003 óta fóliamappák gyártásával is. Célunk, a magyarországi taneszközpiac teljes körű szolgáltatást nyújtó, a vevők igényeire jobban odafigyelő vállalkozás működtetése.
  Fóliamappáinkat eddig történelem, matematika, biológia, földrajz és háztartástan életvitel tantárgyakhoz adtunk ki, mely közül számos kiadványt tankönyvvé nyilvánítottak. A történelmi fóliasorozat 2004-ben elnyerte a XII. Innovációs Díjat, majd a teljes fóliasorozat a M...


  Részletek
 • 4. RE-PRO Video Reklám-és Referencia Filmgyártó Kft.

  1054 Budapest, Báthori utca 9.


  Részletek
 • 5. P2 System Kft.

  1026 Budapest, Endrődi Sándor u. 58.

  Cégünk a Sony Broadcast & Professional hivatalos magyarországi forgalmazója. 1989 óta foglalkozunk az egészségügyi és ipari területeken használatos Sony gyártmányú videó- és digitális eszközök forgalmazásával.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak