Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

23 db találat

csizma Budapest

kifejezésre
1 | 2 | 3

Csizma Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Depiend Kft.

  Depiend Kft. - Csizma Budapest - Tudakozó.hu Depiend Kft. - Csizma Budapest - Tudakozó.hu Depiend Kft. - Csizma Budapest - Tudakozó.hu

  1033 Budapest, Szentenderi út 89-93

  A Depiend Kft.
  munkaruházati és munkavédelmi felszerelések, valamint vendéglátós textíliák kis és nagykereskedelmével foglalkozó vállalkozás.
  Vállalkozásunk létrejöttének fő célja, hogy Magyarországon a korábbi gyakorlattal ellentétben ügyfeleink részére raktárkészletről biztosítsuk (előírásokhoz igazítottan) a munkavégzéshez szükséges munka- és védőruházatot.
  Célkitűzésünk, hogy Magyarországon emeltszintű szolgálást biztosítsunk ügyfeleink részére, amelyet, I. osztályú holland és német munkaruhák, védőf...


  Részletek
 • 2. OPS Újpest Kft.

  OPS Újpest Kft. - Csizma Budapest - Tudakozó.hu OPS Újpest Kft. - Csizma Budapest - Tudakozó.hu OPS Újpest Kft. - Csizma Budapest - Tudakozó.hu

  1047 Budapest, Baross u. 75-77.

  47 éves múltra visszatekintő textilipari cég, 4 telephellyel, korszerű gépparkkal vállalja különféle sportruházat, ruházat és lábbelik gyártását.


  Részletek
 • 3. Premier Outlets Center

  Premier Outlets Center - Csizma Budapest - Tudakozó.hu Premier Outlets Center - Csizma Budapest - Tudakozó.hu Premier Outlets Center - Csizma Budapest - Tudakozó.hu Premier Outlets Center - Csizma Budapest - Tudakozó.hu Premier Outlets Center - Csizma Budapest - Tudakozó.hu Premier Outlets Center - Csizma Budapest - Tudakozó.hu Premier Outlets Center - Csizma Budapest - Tudakozó.hu

  2051 Biatorbágy, Budaörsi út 4.

  Nyitva:
  minden nap: 10:00 - 20:00
  Az üzletközpontot könnyű megközelíteni: Az M1,M0 autópályák csatlakozásánál kell lekanyarodni nem sokkal Budaörs után, Budaparknál. Ezután jobbfelől már meg is pillantja a Premier Outlets Centert. Innen közlekedési táblák segítenek eltalálni a 1350 férőhelyes ingyenes parkolóig. Autópálya matrica Budapest felől nem szükséges!
  Tömegközlekedéssel:
  Volánbusszal a Premier Outlets Centerbe - mindössze 20 perc alatt!
  Menetrendszerinti Budapest - Etyek Volánbuszok indulási id...


  Részletek
 • 4. DIANA Vadászbolt Kft.

  1077 Budapest, Rózsa u. 21.

  Cégünk a vadászat területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 5. Wink Sport Cipő - Pillantás Kft.

  1108 Budapest, Harmat u. 208.

  A Wink Sport üzlethálózata egész Magyarországot átszövi, továbbá a közép- és kelet-európai piacon is képviseltetjük magunkat. Ügyfeleink részére teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, mely a házhozszállítást is magába foglalja.


  Részletek
 • 6. Juhos Cipőszalon - Juhos Bt.

  1052 Budapest, Váci u. 10.

  Cipőink szakképzett mesterek keze nyomán nyerik el végleges formájukat, melyek nem csak divatosak, de minden kényelmi szempontot kielégítenek.


  Részletek
 • 7. Simetric Kft.

  1118 Budapest, Szurdok u. 1.

  Cégünk 1992-ben tört be a hazai cipőpiacra. Közel nyolcvan főt foglalkoztató kis-és nagykereskedés. A SIMETRIC a legmagasabb színvonalon igyekszik kielégíteni a fogyasztói szükségletet, a legutolsó divat szerint alakítja kínálatát.


  Részletek
 • 8. Black Motorsport

  1154 Budapest, Gábor Áron u 98.-100.

  Cégünk motoros ruházatot, felszerelést és motoralkatrészeket forgalmaz.
  A Black Motorsport KFT 2001-ben kezdte meg motorkerékpár értékesítési tevékenységét Fekete László a nagy tapasztalatú, motoros berkekben csak "Auneres Laci" néven ismert vállalkozó vezetésével.
  A már gyermekkorában is sokat motorozó fiú hobbiját később az üzleti életben kamatoztatta. A szívéhez közel álló motorokhoz először kiegészítőket kezdett forgalmazni. A vállalkozás egyre fejlődött. Az "Auner" néven ismert motoros bolt ma már n...


  Részletek
 • 9. ULTRA Cipőkészítő Kft.

  1047 Budapest, Baross u. 52.

  Az ULTRA Cipő Kft. a klasszikus lovaglócsizmák és vadászcsizmák gyártója.


  Részletek
 • 10. KLP Lovasfelszerelés

  6000 Kecskemét, Kisfaludy u. 2/a

  Lovasfelszerelések nagy- és kiskereskedelme. Nyitó és bővülő üzleteknek egyedi ajánlatok készítése. Lovasversenyek, rendezvények támogatása.
  Üzleteink: 1118 Budapest
  Rétköz u. 7. tel.: 309-5112
  fax :309-5113

  6000 Kecskemét
  Kisfaludy u. 2/a. tel.: 76/320-875
  fax: 76/320-875


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak