Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

csigatészta Budapest

kifejezésre
1

Csigatészta Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Babják és Fiai Kft.

  1173 Budapest, 522. u. 27.

  Tészta a legjobb háziasszonyoknak, egy jó választás!


  Részletek
 • 2. Mary-Ker Kft.

  2120 Dunakeszi, Vasút u. 11.

  Fő profilunk a kiváló minőségű, és a magyar piacon egyedülálló módon friss, pasztőrözött tojáslé felhasználásával készülő 4 és 8 tojásos, illetve tojás nélküli gépi száraztészták gyártása és forgalmazása.


  Részletek
 • 3. Vanek és Társa Kft.

  1163 Budapest, Kőszirt u. 20.


  Részletek
 • 4. Pásztortűz Kft.

  1162 Budapest, Állás u. 2.

  A kezdetek

  A Mailinger házaspár 1940-ben alapította első tésztaüzemét. Kiváló minőségű házitésztájuk széles körben ismertté tette az "Eszter házitészta" márkanevet. 1951-ben az államosítások miatt az üzemet bezárták, mert nem kívánták állami tulajdonba adni.

  Átalakulások

  A Mailinger házaspár lánya, Mailinger Eszter és férje, Papp László indította újra az üzemet, 1971-ben. Mivel az eredeti gépeket sikerült megőrizni, azokat is fel tudták használni az üzem létrehozásában, amely a Szilasmenti MgTs...


  Részletek
 • 5. Kelemen Tésztaipari és Kereskedelmi Kft.

  1174 Budapest, Nyár u. 40/b


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak