Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

családsegítő szolgáltatás Budapest

kifejezésre
1

Családsegítő szolgáltatás Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Bethesda Kórház Alapítvány

  Bethesda Kórház Alapítvány - Családsegítő szolgáltatás Budapest - Tudakozó.hu Bethesda Kórház Alapítvány - Családsegítő szolgáltatás Budapest - Tudakozó.hu Bethesda Kórház Alapítvány - Családsegítő szolgáltatás Budapest - Tudakozó.hu Bethesda Kórház Alapítvány - Családsegítő szolgáltatás Budapest - Tudakozó.hu Bethesda Kórház Alapítvány - Családsegítő szolgáltatás Budapest - Tudakozó.hu

  1146 Budapest, Bethesda u. 3-5

  A Bethesda Gyermekkórház egyike azon kevés intézményeknek, akik az égési sérült gyermekeket tudják fogadni. Európai hírű orvosaink több szakterületen várják a kis betegeket. Epilepszia-osztályunk bevezetése különlegesen hiánypótló volt. Audiológiai gépeinket, vizsgálatainkat más kórházakból érkező kis betegeink is ki tudják használni. A kórházat a Magyarországi Református Egyház üzemelteti, további anyagi segítséget nyújt a kórház alapítványa a Bethesda Kórház Alapítvány!

  Bethesda Kórház Alapítvány
  114...


  Részletek
 • 2. Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítvány

  1077 Budapest, Rottenbiller u. 26.

  Alapítványunk a Heim Pál Gyermekkórház Mentálhygiéniai Centrum ambulanciáján működik 1992 óta.


  Részletek
 • 3. Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye (SZI)

  8978 , Petőfi Sándor utca 35

  Intézményünk feladatai alapvetően két nagy csoportra oszthatók:

  Egészségügyi ellátás

  Az egészségügyi ellátások keretén belül fontos feladatunk, hogy összekötő kapocsként működjünk a privatizált háziorvosi rendszer és a fenntartó önkormányzat között. Tevékenységünkbe nem tartozik bele a szakmai ellenőrzés, felügyelet, hiszen azt a Tisztiorvosi Szolgálat látja el; mi e tárgykörben az ingatlanok kezelését végezzük, vagyis ?jó gazda? módjára óvjuk, javítjuk, biztosítjuk az ingatlanok orvosi munkára való a...


  Részletek
 • 4. Magyarországi PKU Egyesület

  1034 Budapest, Bólyai u. 5-7


  Részletek
 • 5. EGYSZÜLŐS KLUB

  1077 Budapest, Wesselényi utca 17.


  Részletek
 • 6. Kelenföldi Evangélikus Egyházközség

  1114 Budapest, Magyari István u. 1-3.


  Részletek
 • 7. ACA információszolgálat

  1399 Budapest, Pf.: 701/157


  Részletek
 • 8. Rácsok Alapítvány

  1185 Budapest, Pataki István utca 21


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak