Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

borosüveg Budapest

kifejezésre
1

Borosüveg Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. X-tra Média Kft.

  X-tra Média Kft. - Borosüveg Budapest - Tudakozó.hu

  1094 Budapest, Bokréta u. 5.

  Az X-tra média egy széleskörű szolgáltatást nyújt, ami felöleli a reklámszakma valamennyi területét a kreatív tervezéstől a teljes kivitelezésig. Minden feladat egy kézben tartva megoldható, a dokumentációk egyeztetésétől a határidők betartásáig. Ez a cég szolgáltatásainak lényege, egyben filozófiájának alapja is, miszerint: Önnek nem kell az irodáját elhagynia, hogy teljeskörű reklámszolgáltatáshoz jusson!


  Részletek
 • 2. Weichinger & Weichinger Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

  Weichinger & Weichinger Tanácsadó és Szolgáltató Kft. - Borosüveg Budapest - Tudakozó.hu Weichinger & Weichinger Tanácsadó és Szolgáltató Kft. - Borosüveg Budapest - Tudakozó.hu

  1142 Budapest, Tatai u. 7.

  Cégünk 1986 óta képviseli Magyarországon a németországi üveggyár holdingot:

  ARDAGH Glass Bad Münder
  régi nevén:
  Rexam Glass Bad Münder GmbH

  Forgalmazott termékek: gyógyszeres, vegyszeres, boros, pálinkás üvegek
  MIÁLTAL CÉGÜNK NAGYKERESKEDÉS, BOROS, ILLETVE PÁLINKÁS ÜVEGET, KIS TÉTELBEN NEM ÁLL MÓDUNKBAN ÉRTÉKESÍTENI!  2001 évtől képviseleti jogosítványunk kibővült:

  Szerbia, Románia, Moldávia, Bulgária, Szlovákia területére is.


  Részletek
 • 3. Bondzsi Üvegárugyártó és Kereskedelmi Bt.

  1046 Budapest, Nagysándor J. u. 15.

  Egy 1993-tól működő laboratóriumi üveggyártó cég kettéválása után 1999-ben alakult a BONDZSI üvegáru gyártó és forgalmazó kereskedelmi betéti társaság.A minőségi és precíz munka elvégzése érdekében minden igényt kielégítő üzemmel rendelkezünk melyben szerszámok,hőkezelő kemence,kis-és nagy gépek,illetve különböző üvegtechnikai gépek és berendezések is megtalálhatók. Cégünk az állandó szakmunkásain kívül alvállalkozókat is foglalkoztat. Míg 1993-tól napjainkig számos egymástól eltérő igényt kielégítettünk,má...


  Részletek
 • 4. Gravo-Team Bt.

  1213 Budapest, Kapos u. 12.

  Cégünk manufaktúra jelleggel készíti el névre szóló ajándéktárgyait. Kizárólag üveg és fa anyagokra gravírozunk és festünk. Egyedi minták és hozott ábrák alapján is kívánság szerint elkészítjük ajándéktárgyait.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak