Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

benzinszűrő Budapest

kifejezésre
1

Benzinszűrő Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Erka-Schlosser Kft.

  Erka-Schlosser Kft. - Benzinszűrő Budapest - Tudakozó.hu

  1141 Budapest, Szugló u. 89.

  A 10 éves Erka Schlosser Kft. a Bosch gépjárműalkatrészek és a Varta termékek hivatalos kis- és nagykereskedője. A dízeladagolótól a Blaupunkt autóhifiig autóalkatrészek bő választékával várjuk új és már meglevő ügyfeleinket megújult és kibővült telephelyünkön. Érdekeltségeinkbe tartozik még az Osram világítástechnikai cég teljes termékskálája.


  Részletek
 • 2. Rákosfilt Kft.

  Rákosfilt Kft. - Benzinszűrő Budapest - Tudakozó.hu

  1173 Budapest, Pesti út 1.

  A Rákosfilt Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1992. december 28-án alakult. Neve a működési területre és a kezdetben szinte kizárólagosan forgalmazott személygépjármű szűrőkre utal. 1992 júniusától egy, majd 1995-től két kereskedelmi egységben forgalmazunk minden típusú személy és kisteherautókhoz alkatrészeket teljes körben után gyártott és gyári minőségben. Az utóbbi két évben értékesítési körünket kiterjesztettük. Teherautó szervizzel és kopóalkatrészekkel is foglalkozunk.
  Széleskörű tapasztalatra tettün...


  Részletek
 • 3. SuzuMaxx Kft.

  SuzuMaxx Kft. - Benzinszűrő Budapest - Tudakozó.hu

  1161 Budapest, Csömöri út 39.

  Cégünk 1991 óta foglalkozik autóalkatrész importtal, kis- és nagykereskedelemmel.


  Részletek
 • 4. Müller Autó Kft.

  1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 9.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak