Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

belsőépítészeti elem Budapest

kifejezésre
1

Belsőépítészeti elem Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Decoceram Fürdőszoba és Belsőépítészeti Stúdió

  Decoceram Fürdőszoba és Belsőépítészeti Stúdió - Belsőépítészeti elem Budapest - Tudakozó.hu

  1107 Budapest, Ceglédi út 1-3.


  Részletek
 • 2. NA-BO Fafeldolgozó Kft.

  1161 Budapest, Pálya u. 93.

  Cégünk fafeldolgozással és belsőépítészettel foglalkozik. Kíváló minőségű anyagokkal és egyedi megoldásokkal állunk megrendelőink rendelkezésére.


  Részletek
 • 3. Varjasi Tamás iparművész

  1112 Budapest, Ördögorom út 9.

  1947-ben született, Kustánszegen. Elhivatottsága révén a bőr megmunkálásának olyan technikai lehetőségeit fejlesztette ki, melyek ez ősi alapanyag szépségét megőrizve, lehetőséget nyújtanak a művészi kifejezésre.
  Művei a képző-és iparművészet határmezsgyéjén valósulnak meg: dísztárgyak, belsőépítészeti elemek de ugyanakkor táblaképek, féldomborművek, kisplasztikák. Képei és szobrai alapanyagául szintén bőrt használ.
  20 önálló és számtalan kollektív kiállításon szerepelt. Európa nagy városaiban, művei sok ...


  Részletek
 • 4. Adimex-Multiprofil Kft.

  1033 Budapest, Szentendrei út 89-93.

  Cégünk profilokkal és kötőelemekkel foglalkozik.
  Társaságunk műanyag alapanyagú belsőépítészeti és bútoripari profilok értékesítésére szakosodott. A szakma vezető nyugat európai gyártóival együtt-működve 1973 óta szállítjuk termékeinket a magyar és a környező országok piaci igényeinek megfelelően. Folyamatosan megújuló készletünk a belső-építészet és a bútoripar minden területén kínál kiválóan alkalmazható megoldásokat.

  Raktárprogramunkban több mint 3.000 féle profil található, de - tervezéstől a felha...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak