Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

balatoni üdülés szervezés Budapest

kifejezésre
1

Balatoni üdülés szervezés Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Globe Center Kft.

  1104 Budapest, Száraz u. 20

  Mikor? Hová? Mennyi időre? Ezt Önnek kell eldönteni! A többit bízza a Globe Center Utazásszervező Kft-re. Nálunk nincs konfekcióutazás, mi mérték után dolgozunk. E-mail címeink: repulojegy@globecenter.hu, kulfoldiutak@globecenter.hu

  A Globe Center Utazási Iroda online idegenforgalmi ügyintézése az idei év folyamán becsatlakozik az OAD-Reizen nemzetközi helyfoglalási rendszerébe és azon keresztül bonyolítja le idegenforgalmi tevékenységét. A soronkövetkező módosítások folytán lehetőségünk nyílik majd gyor...


  Részletek
 • 2. Pro-Family Travel

  1094 Budapest, Liliom u. 52.

  Diákok fogadása Budapesten és vidéken, tartózkodásának teljeskörű megszervezése és lebonyolítása egyénileg és csoportosan. Kiutazás, horvátországi, adriai nyaralások Umagtól Cavtatig.


  Részletek
 • 3. Horváthné Szatmári Judit

  1037 Budapest, Szőlőkert köz 9.

  A Balatontól kocsival 3 percre, csendes, nyugodt kis faluban (a Balaton déli partján) összkomfortos parasztház üdülés céljából télen-nyáron olcsón kiadó. Külön terasz a nyugodt napozáshoz, szabadtéri étkezéshez, 400 n.öl-es füves kert. Elkerített részben szalonnázó hely, sátorozási lehetőség lugassal.
  E-mail: judit-szat@freemail.hu
  Tel.: 30/9191-001
  Fax: 26/361-050


  Részletek
 • 4. Willis Tours

  1067 Budapest, Teréz krt. 21.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak