Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

autóbeszámítás Budapest

kifejezésre
1

Autóbeszámítás Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Emil Frey Magyarország Kft.

  1149 Budapest, Mogyoródi út 34-40.

  Az Emil Frey Csoport Magyarországon a Chrysler, a JEEP és a Subaru autógyárak garanciájával európai szabvány szerint értékesíti járműveit, mint importőr. A Toyota márka értékesítése kis- és nagykereskedő minőségben töreténik. További webes elérhetőségeink: www.jeep.hu, www.chrysler.hu, www.subaru.hu


  Részletek
 • 2. Autóflotta Centrum Kft.

  1149 Budapest, Mexikói út 15-19.

  Zugló központi részén található 130 m2-es légkondícionált bemutatótermünk és 1100 m2-es szabadterületünk, ahol elsősorban 3-12 hónapos, Magyarországon forgalomba helyezett gépkocsikat kínálunk eladásra. Telephelyünk területén lehetőség van a gépjárművek eladás előtti átvizsgálására, illetve a vásárlás utáni szervizszolgálatot is biztosítjuk.
  Lehetőség van lízingelésre, a régi gépkocsi beszámítására, sőt, telephelyünkön autót is kölcsönözhetnek. Látogasson el hozzánk Ön is, tekintse meg kínálatunkat!...


  Részletek
 • 3. Gyulai Bt.

  1173 Budapest, Pesti út 5.

  1998 óta cégünk a legtöbb Daewoo gépkocsit értékesítő márkakereskedés Magyarországon. Teljeskörű gépjárműjavítás. Használtautó kereskedelem.


  Részletek
 • 4. Skodák Palotája - Palota Automobil Kft.

  1154 Budapest, Szentmihályi út 142.

  Nyitvatartási idő:
  H-P 07:30-18:00
  Sz: 09:00-13:00

  Cégünk, a Palota Automobil Kft. 2002-ben kezdte meg működését a XV. Kerület legfrekventáltabb területén.
  Márkakereskedésünkben a Skoda személygépjárművek teljes palettájáról választhatnak, így megvásárolható nálunk a Fabia, Octavia, Superb, ill. a Praktik kishaszonjárművek teljes választéka.
  Škoda és Volkswagen Márkaszervizünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja Önnek: 8 szerelőállásos műhely, javítás, átvizsgálás, szervizlakatos, motordiagnoszti...


  Részletek
 • 5. Autó-Kert

  1144 Budapest, Kerepesi út - Szentmihályi u. sarok

  Az Autó-Kert használt autók adás-vételével foglalkozik. Hitelügyintézést vállalunk hozott autóra is.


  Részletek
 • 6. Kerax Hungária Kft

  1202 Budapest, Nagykörösi út


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak