Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

adattároló eszköz Budapest

kifejezésre
1

Adattároló eszköz Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. DigiSoft Bt.

  1172 Budapest, Hártya utca 46.

  Cégünk 2000 óta kizárólag a számítástechnikával, és azon belül is egy kisebb területtel foglalkozik. Főbb érdeklődési területünk a Linux operációs rendszer, leginkább Linux alapú szerverek telepítése. Vállaljuk továbbá számítógépes hálózatok kiépítését, karbantartását, felügyeletét. Kis létszámú csapatunk miatt - mely időnként külső segítséggel is dolgozik - ideális szerződési feltételeket tudunk nyújtani kis- és középvállalatoknak. Az alábbi területeken tudunk technikai segítséget nyújtani: számítógépek ös...


  Részletek
 • 2. EXPERTI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1039 Budapest, Rákóczi út 36.

  A cég alaptevékenysége az optika és számítástechnika.
  Szemüvegek
  A válogatott "alapanyagok", a korszerű technológiák és a mesteri munka ötvözete mindig kiváló végeredményekhez vezet - ez a maximálisan elégedett ügyfelek látáskomfortja

  Napszemüvegek
  Márkás napszemüvegek a mindennapokra, a nyaraláshoz, a síeléshez
  Számítástechnika
  Adattároló eszközök és médiák

  Nyomtató-kellékek és tintapatronok

  Külső/belső perifériakábelek és átalakítók...


  Részletek
 • 3. SASCO

  1024 Budapest, telephely

  F o r d í t á s angol és/vagy német nyelvről magyarra, valamint magyarról angolra és/vagy németre. A két idegen nyelvről közvetlenül a másikra is !
  A fordítás színvonalas és szakszerű, - alapvetően műszaki, kereskedelmi, jogi, valamint üzleti szakszövegek ? a lehető legrövidebb határidővel, megfizethető árakon.


  Részletek
 • 4. Linear Stage Bt.

  1068 Budapest, Podmaniczky u. 29

  Cégünk a számítástechnika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 5. Avnet Kft.

  1123 Budapest, Csörsz utca 45


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak