Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

12 db találat

OKJ tanfolyam Budapest

kifejezésre
1 | 2

OKJ tanfolyam Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Top School Oktatási Központ

  Top School Oktatási Központ - OKJ tanfolyam Budapest - Tudakozó.hu Top School Oktatási Központ - OKJ tanfolyam Budapest - Tudakozó.hu Top School Oktatási Központ - OKJ tanfolyam Budapest - Tudakozó.hu Top School Oktatási Központ - OKJ tanfolyam Budapest - Tudakozó.hu Top School Oktatási Központ - OKJ tanfolyam Budapest - Tudakozó.hu Top School Oktatási Központ - OKJ tanfolyam Budapest - Tudakozó.hu Top School Oktatási Központ - OKJ tanfolyam Budapest - Tudakozó.hu

  1114 Budapest, Bartók Béla út 53.

  Top School Oktató Központ ?számítástechnikai, informatikai képzések és tanfolyamok, szoftverkezelési ismeretek oktatása egyéni hallgatóknak, kis- és nagyvállalatok dolgozóinak.
  Oktatóink
  A képzések oktatói szakirányú tanári diplomával rendelkeznek, munkájukat főállásban végzik, amely biztosíték arra, hogy hallgatóink szakszerű képzésben, és maximális figyelemben részesülnek.
  Gyakorlás
  Képzés résztvevőinek oktató központunkban lehetőségük van tanórán kívüli, önálló gyakorlásra is, amelyhez előzetes egyez...


  Részletek
 • 2. Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft.

  Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. - OKJ tanfolyam Budapest - Tudakozó.hu Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. - OKJ tanfolyam Budapest - Tudakozó.hu Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. - OKJ tanfolyam Budapest - Tudakozó.hu

  1134 Budapest, Váci út 39.

  A Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. 1992 óta van jelen a tanfolyam- és konferenciaszervezési, felnőttképzési piacon.
  Cégünk akkreditált felnőttképzési intézmény, akkreditációs számunk: 0232.
  1999. decemberében vezettük be minőségirányítási rendszerünket, melyet 2002. júliusában már az ISO 9001:2000 szabvány szerint tanúsíttattunk.
  Alapító és minősített tagjai vagyunk a Felnőttképzők Szövetségének. Tagjai vagyunk a Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának, valamint a Közgazdasági ...


  Részletek
 • 3. Controll Training Kft.

  Controll Training Kft. - OKJ tanfolyam Budapest - Tudakozó.hu

  1027 Budapest, Csalogány u. 23.

  Oktatóközpontunk az oktatás területén felhalmozott, több évtizedes tudásra alapozva szervezi tanfolyamait. A Microsoft Hivatalos Oktató és Továbbképző Központja (CTEC ), valamint a HP Hivatalos Oktató Partnere. Tevékenységünk minőségét ISO 9001 szerinti minőségbiztosítási rendszerünk garantálja.
  Bővebb információért kérem kattintson weboldalunkra!


  Részletek
 • 4. Kondor Béla Közösségi Ház

  1181 Budapest, Kondor Béla sétány 8.

  Közösségi házunkban minden korosztály megtalálja az érdeklődési körének megfelelő időtöltést! Képzéseink, programjaink mellett nálunk kerül havonta megrendezésre a "Hatalom kártyái" országos kártyaverseny. Várjuk szeretettel!


  Részletek
 • 5. Dr. Szántay és Társa Kft.

  1027 Budapest, Frankel Leó utca 26. I/3.

  Cégünk pénzügyi-számviteli oktatással foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Best Anglia Oktatási, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1088 Budapest, Rákóczi út 47. Fsz. 10.

  A Best Anglia Kft. célja a minőségi oktatás. Mivel jól felkészített tanáraink főállásban oktatnak intézményünkben, szakmai tapasztalatuk a rendszeres igénybevétel miatt sokkal nagyobb, ezzel is biztosítva a magas színvonalat.


  Részletek
 • 7. Hunfalvy János Fővárosi Gyakorló, Kéttannyelvű Külkereskedelmi, Közgazdasági Szakközépiskola

  1011 Budapest, Ponty u. 3.

  A 9-12. évfolyamokon a fő hangsúly az általános műveltséget adó közismereti képzésen van. Cél az érettségi vizsgára és a felsőfokú továbbtanulásra való felkészítés. Az első négy évfolyamon szakmacsoportos alapozó képzés is szerepel, két szakmacsoportban.
  A magyar-német, magyar-francia két tanítási nyelvű osztályainkban a képzési idő öt év. A 9. évfolyamon a célnyelvet sajátítják el a tanulók heti 18 órában. A magyar-angol két tanítási nyelvű osztályainkban a képzési idő négy év. A tanulmányok során több t...


  Részletek
 • 8. Topsec Kft.

  1088 Budapest, Múzeum u. 5.

  A Topsec Kft. számítástechnikai és multimédiás szakképzettséget adó tanfolyamokat szervez, valamint munkaerő-közvetítéssel és kölcsönzéssel is foglalkozik. Mottónk: Nálunk megtalálhatja számítását!


  Részletek
 • 9. Logo 92 Oktatási Stúdió

  1051 Budapest, József Nádor tér 12.

  Oktatási stúdiónk különböző tanfolyami képzéseket folytat.


  Részletek
 • 10. Somfai Magániskola

  1072 Budapest, Rákóczi út 8/b.

  Szerezzen piacképes szakképesítést a Somfai Magániskolában!


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak