Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

13 db találat

MAGELLAN Budapest

kifejezésre
1 | 2

MAGELLAN Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Cseke Zrt.

  Cseke Zrt. - MAGELLAN Budapest - Tudakozó.hu Cseke Zrt. - MAGELLAN Budapest - Tudakozó.hu Cseke Zrt. - MAGELLAN Budapest - Tudakozó.hu Cseke Zrt. - MAGELLAN Budapest - Tudakozó.hu Cseke Zrt. - MAGELLAN Budapest - Tudakozó.hu Cseke Zrt. - MAGELLAN Budapest - Tudakozó.hu Cseke Zrt. - MAGELLAN Budapest - Tudakozó.hu Cseke Zrt. - MAGELLAN Budapest - Tudakozó.hu Cseke Zrt. - MAGELLAN Budapest - Tudakozó.hu

  1211 Budapest, Központi út 21-47.

  A 90-es évek második felétől a CSEKE Zrt. a hazai kerékpár-nagykereskedelemben területén tevékenykedik. Tevékenységünk a kerékpárok, kerékpár-alkatrészek, -felszerelés és -tartozékok mellett fitness termékek,továbbá motorkerékpár alkatrészek, -felszerelési cikkek forgalmazására terjed ki.

  Nyitvatartás

  Hétfő-Péntek: 12:00 - 24:00
  Szombat és Vasárnap: 12:00 - 24:00


  Részletek
 • 2. Hajtány Kerékpárszaküzlet és Szerviz

  Hajtány Kerékpárszaküzlet és Szerviz - MAGELLAN Budapest - Tudakozó.hu Hajtány Kerékpárszaküzlet és Szerviz - MAGELLAN Budapest - Tudakozó.hu Hajtány Kerékpárszaküzlet és Szerviz - MAGELLAN Budapest - Tudakozó.hu Hajtány Kerékpárszaküzlet és Szerviz - MAGELLAN Budapest - Tudakozó.hu Hajtány Kerékpárszaküzlet és Szerviz - MAGELLAN Budapest - Tudakozó.hu Hajtány Kerékpárszaküzlet és Szerviz - MAGELLAN Budapest - Tudakozó.hu Hajtány Kerékpárszaküzlet és Szerviz - MAGELLAN Budapest - Tudakozó.hu Hajtány Kerékpárszaküzlet és Szerviz - MAGELLAN Budapest - Tudakozó.hu Hajtány Kerékpárszaküzlet és Szerviz - MAGELLAN Budapest - Tudakozó.hu Hajtány Kerékpárszaküzlet és Szerviz - MAGELLAN Budapest - Tudakozó.hu

  1157 Budapest, Zsókavár u. 32.

  Cégünk kerékpárok értékesítésével, alkatrészek, kiegészítők forgalmazásával és teljeskörű javítással foglalkozik. Egézségpénztári és bankkártyával lehet fizetni. Lyoness partnerüzlet. Nagycsaládosoknak és nyugdíjasoknak folyamatos kedvezmény.


  Részletek
 • 3. Gletscher Sport Service Kft.

  Gletscher Sport Service Kft. - MAGELLAN Budapest - Tudakozó.hu

  1024 Budapest, Keleti Károly u. 44.

  Cégünk kerékpárok forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik, illetve tenisszel kapcsolatos termékekkel is foglalkozunk és mellette vállalunk teniszütő húrozást is.


  Részletek
 • 4. Bar-Ker 97 Bt.

  1078 Budapest, Cserhát u. 16-18.

  Részletfizetési lehetőség, kedvezményes hitelkonstrukcióval.


  Részletek
 • 5. Pap Kerékpárüzlet

  1173 Budapest, Pesti út 37.

  Cégünk kerékpár forgalmazással, árusítással és szervizeléssel foglalkozik. Emellett üzletünkben kerékpáralkatrészek és kiegészítők is megtalálhatók és megvásárolhatók. Vállalunk továbbá síkölcsönzést és szervizelést


  Részletek
 • 6. Cserny Kerékpárüzlet és Műhely

  1021 Budapest, Zuhatag sor 12.

  Cégünk kerékpárforgalmazással és -javítással foglalkozik.


  Részletek
 • 7. Guards Távközlési Szolgáltató Zrt.

  1135 Budapest, Frangepán u. 84./B.

  Cégünk a távközlés területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 8. Hugo Bt.

  1091 Budapest, Kálvin tér 7.

  Kerékpár azoknak, akiknek fontos a biztonság, a teljesítmény, a megbízhatóság. Akik komolyan gondolják a kerékpározást, megtekintik választékunkat. Mountain Bike, BMX, verseny-, Trekkig, City Bike, kemping- és gyermekkerékpárok, kisebbeknek és nagyobbaknak. Nálunk csak választatni nehéz, de szakembereink segítenek Önnek, hogy a lehető legkedvezőbb áron a legmegfelelőbb kerékpár boldog tulajdonosa legyen!


  Részletek
 • 9. Pro Bike Kerékpárbolt és Szerviz

  1025 Budapest, Zölddomb u. 36-38.

  Cégünk kerékpárforgalmazással foglalkozik.


  Részletek
 • 10. BIGBIKE

  1148 Budapest, Örs Vezér tere 18.

  Az elmúlt évek tapasztalata alapján folyamatosan nő az igény a minőségi kerékpárok iránt. Üzletünkben, ennek megfelelően (a gyermek kerékpároktól a felnőtt közép- és felsőkategóriás kerékpárokig) árukészletünk színes palettájából választhat. Ezen felül megtalál nálunk mindent, ami a kerékpározáshoz szükséges, különböző felszerelések és alkatrészek széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat.

  Tevékenységeink az alábbiak:

  ?Új és használt kerékpárok eladása/vétele
  ?Alkatrészek, kiegészítők árusít...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak