Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

10 db találat

DEVI Budapest

kifejezésre
1

DEVI Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Devisa Vegyipari kft

  1211 Budapest, Motorkerékpár utca 1

  A DEVISA Vegyipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1994. február 1-én alakult. A társaság fő tevékenységi köre vegyiárú nagy és kiskereskedelem szerves és szervetlen vegyi anyagok gyártása háztartásvegyipari és ipari tisztítószerek gyártása A társaság központja 1037 Budapest, Toronya köz 1/a.


  Részletek
 • 2. Devil Conference Technics Kft.

  Devil Conference Technics Kft. - DEVI Budapest - Tudakozó.hu Devil Conference Technics Kft. - DEVI Budapest - Tudakozó.hu Devil Conference Technics Kft. - DEVI Budapest - Tudakozó.hu Devil Conference Technics Kft. - DEVI Budapest - Tudakozó.hu Devil Conference Technics Kft. - DEVI Budapest - Tudakozó.hu

  2461 Tárnok, Tompa Mihály u. 74.

  Cégünk 1996 nyarán alakult konferenciatechnika szolgáltatásra szakosodva. A tulajdonos Lőkös Gyula több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, a rendezvények műszaki hátterét illetően. Kérdéseivel keressen minket bizalommal! Állunk rendelkezésére!


  Részletek
 • 3. Eurovill Profi Kft.

  1044 Budapest, Kisfaludy u. 13.

  Vállaljuk gépkocsibehjatók, lépcsők, járdák jégmentesítésére, ereszcsatornák, csővezetékek fagyvédelmére fűtésrendszerek tervezését és kivitelezését.


  Részletek
 • 4. Elektro L Kft.

  1111 Budapest, Stoczek u. 13.

  Cégünk fűtőkábelek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Devisa Vegyipari Kft.

  1037 Budapest, Toronya köz 1/A

  Cégünk elsősorban vegyiáru kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik.


  Részletek
 • 6. TechnoNET Elektronikai Kereskedelmi egyéni cég

  1163 Budapest, Veres Péter út 48.

  Cégünk kaputechnikával, biztonságtechnikai, személy- és járműbeléptető rendszerek és eszközök kis- és nagykereskedelmével, telepítésével foglalkozik.


  Részletek
 • 7. HPNR GATE Kft.

  1191 Budapest, Ady Endre u. 184

  Daspi kapunyitó motorok magyarországi közvetlen képviselete.


  Részletek
 • 8. BIRÁCZ Bt. Térkőcentrum

  1182 Budapest, Üllői út 815.

  Az 1999.-ben családi vállalkozásként alakult Birácz Bt. napjainkra közepes kisvállalkozássá nőtte ki magát. A nemesített felületkiképzés területén a beton térkövek napjaink nélkülözhetetlen elemeivé váltak. A társaság célul tűzte ki az igényes vásárlóközönségtől az olcsót kereső vásárlóig az építtetők és kivitelezők teljeskörű kiszolgálását. Telephelyünkön bemutatókert és 1500 m2-es szabadtéri raktáron elrendezett készlet segít kiválasztani a megfelelő térköveket és kiegészítőket , felszíni vízelvezetőket t...


  Részletek
 • 9. Deviland Bt.

  1031 Budapest, Torma Károly út 20.

  A DeviLand Computer készségesen áll rendelkezésére számítástechnikai igényeinek kielégítésére a legegyszerűbb egérpadtól a legbonyolultabb alkatrészig.


  Részletek
 • 10. Deville

  1056 Budapest, Szerb u. 8.


  Részletek