Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

CORNING Budapest

kifejezésre
1

CORNING Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Fibex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Fibex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - CORNING Budapest - Tudakozó.hu Fibex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - CORNING Budapest - Tudakozó.hu

  1047 Budapest, Baross utca 91-95.

  A FIBEX Kft. 1993-ban alakult váci székhellyel, de jogelődje révén már 1990 óta jelen van a magyar piacon. Cégünk 2002 októberéig két telephellyel rendelkezett, a működés racionalizálása végett egy korszerű központi telephelyet alakítottunk ki Budapesten, amelyben működik az ügyfélszolgálati iroda, a disztribúciós és a telekommunikációs üzletág, project üzletág és a professzionális patch kábel gyártó üzemünk.


  Részletek
 • 2. Inter Protector PR Tanácsadó és Szolgáltató Ügynökség

  1016 Budapest, Dezső u. 4/a.

  Azért deklaráljuk magunkat ügynökségnek, mert kommunikációs tanácsadással és az ezekből fakadó konkrét feladatok végrehajtásával egyaránt foglalkozunk.


  Részletek
 • 3. Sescom Kft.

  1196 Budapest, Vas Gereben u. 187.

  2002-ben megalakulásunkkor célul tűztük ki a pontos, gyors, rugalmas reagálást bármilyen jellegünkbe tartozó megrendelésre.

  A 2003-as célok között szerepelt a távközlési piacon kivívott pozícióink megtartása és új piacok keresése. Ezen célok jegyében az év során két szerelőnk ?Kovács László és Szászi István? elvégezték a Reichle & de-Massari cég rendszertelepítő tanfolyamát, ezzel a cég jogosult lett 30 év rendszergaranciát vállalni az R&M anyagokból épített strukturált hálózatokra.

  2003-ban kezdte ...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak