Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

11 db találat

üzemi takarítás Budapest

kifejezésre
1 | 2

Üzemi takarítás Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft.

  DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Üzemi takarítás Budapest - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Üzemi takarítás Budapest - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Üzemi takarítás Budapest - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Üzemi takarítás Budapest - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Üzemi takarítás Budapest - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Üzemi takarítás Budapest - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Üzemi takarítás Budapest - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Üzemi takarítás Budapest - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Üzemi takarítás Budapest - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Üzemi takarítás Budapest - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Üzemi takarítás Budapest - Tudakozó.hu

  1024 Budapest, Ady Endre u. 1.

  Cégünk mottója : " SZEMÉLYRE SZABOTT BIZTONSÁG "

  A DUNASECURITY Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. 25 millió Ft-os jegyzett tőkéjű, 1992-ben alakult, tisztán magyar tulajdonú vagyonvédelmi és szolgáltató társaság. Tizenöt éves fennállása alatt komoly mennyiségű és kiváló minőségű munkát végzett és jelenleg is végez, kis-, közepes és nagy gazdasági egységek, valamint közigazgatási intézmények részére, bel- és külföldön.
  Társaságunk a Magyar Biztonságvédelmi Egyesület alapító tagja, valamint tagja a Magya...


  Részletek
 • 2. Klén-R Kft.

  1172 Budapest, Liget sor 34.

  A takarítási, parképítési feladatok ellátásához megfelelő gépparkkal és technikával rendelkezünk. Hívjon minket bizalommal, referenciáink önmagukért beszélnek!


  Részletek
 • 3. Oszt és Fia Takarító és Szolgáltató Bt.

  1214 Budapest, Krizantém u. 14.

  Cégünk takarítással foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Bagoné és Társai Kft.

  1157 Budapest, József A. u. 37.

  Cégünk takarítással foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Bittó Kft.

  1141 Budapest, Bartók B. u. 11-13.

  Cégünk személy- és vagyonvédelemmel foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Oktat2000 Kft.

  1211 Budapest, Gyepsor u. 1.

  Cégünk fő profilja megalakulása óta a takarítás és az ehhez tartozó kiegészítő tevékenységek, szolgáltatások.


  Részletek
 • 7. Kucserák Higénia

  1084 Budapest, Déri Miksa 3. f/6.

  1084 Déri Miksa 3. f/6. Tel: 20/955-6957, 323-1311, 25/506-690 Fax: 210-8352, 25/491-145


  Részletek
 • 8. Ibrahim Hungary Kft.

  2370 Dabas, Szőlőhegyi út 10/a.


  Részletek
 • 9. Securintell Biztonsági Szolgáltató Kft.

  1107 Budapest, Mázsa u. 9.

  A Securintell Kft. több mint 10 éve tevékenykedik a vagyonvédelem, üzemeltetés és a takarítás területén. Tapasztalt szakembereink a helyszínen felmérik az adott terület kockázati viszonyait, kidolgozzák a terület őrzésének eszközeit, feladatait, ami a lehető legkisebb ráfordítással az elérhető legnagyobb biztonságot nyújtja. Forduljon hozzánk bizalommal!


  Részletek
 • 10. Fal-Co 7 Bt.

  1108 Budapest, Tóvirág u. 6.

  Cégünk takarítástechnikával foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak