Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

önrakodó daru Budapest

kifejezésre
1

Önrakodó daru Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Percze Kosarasautók

  1037 Budapest, Kunigunda utca 86.

  Cégünk a PERCZE KOSARASAUTÓ 1995-ben, mint családi vállalkozás kezdte meg muködését. Az elmúlt évek alatt a géppark és típus választék tekintetében Magyarország legnagyobb szerelőkosaras daruzással foglalkozó cége lett. Összesen 22db, 10-41m-es munkamagasságú kosarasautóval és szakképzett kezelőszemélyzettel dolgozunk nemcsak Budapesten, hanem az ország egész területén.


  Részletek
 • 2. HIDROPRESS Hidraulikajavító és Kereskedelmi Kft.

  1181 Budapest, Zádor u. 8.

  Tevékenységeink: hidraulikus gépek és elemek felújítása, szervize; jármű és ipari kardánok felújítása, összeépítése, alkatrészek forgalmazása; ipari elektronika tervezése, gyártása, szervize; hidraulikus és speciális tömlők gyártása, alkatrészek felújítása; hidraulikus elemek, tömítések, szerelvények forgalmazása, központi kenőrendszerek forgalmazása és beépítése.


  Részletek
 • 3. Powered Access Hungary Kft.

  1095 Budapest, Soroksári út 150.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak