Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

íriszdiagnosztika Budapest

kifejezésre
1

Íriszdiagnosztika Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Med-Vita Kft.

  Med-Vita Kft. - Íriszdiagnosztika Budapest - Tudakozó.hu Med-Vita Kft. - Íriszdiagnosztika Budapest - Tudakozó.hu Med-Vita Kft. - Íriszdiagnosztika Budapest - Tudakozó.hu Med-Vita Kft. - Íriszdiagnosztika Budapest - Tudakozó.hu Med-Vita Kft. - Íriszdiagnosztika Budapest - Tudakozó.hu

  1194 Budapest, Pozsonyi u. 51/a.

  Intézetünk - a Med-Vita rendelő -1990. óta működik Kispesten.
  Szolgáltatásunkban a hangsúlyt kezdettől fogva a fájdalommentességre helyeztük. Ezt elsősorban a szoft-lézerek segítségével értük el. A gyógyításban hatásosan alkalmazhatók a mozgásszervi problémáknál, arcüreg-, homloküreg-, fülgyulladásnál. Az orrpolip kezelése során számos esetben elkerülhető a műtét. A lézerkezelésnek káros mellékhatása nincs. A műtétek utáni állapotok kezelésében is nagy segítséget nyújt; sejtregeneráló hatása révén jó esély...


  Részletek
 • 2. Montimed Vitalis Orvos- Természetgyógyászati Centrum

  Montimed Vitalis Orvos- Természetgyógyászati Centrum - Íriszdiagnosztika Budapest - Tudakozó.hu Montimed Vitalis Orvos- Természetgyógyászati Centrum - Íriszdiagnosztika Budapest - Tudakozó.hu Montimed Vitalis Orvos- Természetgyógyászati Centrum - Íriszdiagnosztika Budapest - Tudakozó.hu Montimed Vitalis Orvos- Természetgyógyászati Centrum - Íriszdiagnosztika Budapest - Tudakozó.hu Montimed Vitalis Orvos- Természetgyógyászati Centrum - Íriszdiagnosztika Budapest - Tudakozó.hu Montimed Vitalis Orvos- Természetgyógyászati Centrum - Íriszdiagnosztika Budapest - Tudakozó.hu Montimed Vitalis Orvos- Természetgyógyászati Centrum - Íriszdiagnosztika Budapest - Tudakozó.hu Montimed Vitalis Orvos- Természetgyógyászati Centrum - Íriszdiagnosztika Budapest - Tudakozó.hu Montimed Vitalis Orvos- Természetgyógyászati Centrum - Íriszdiagnosztika Budapest - Tudakozó.hu Montimed Vitalis Orvos- Természetgyógyászati Centrum - Íriszdiagnosztika Budapest - Tudakozó.hu

  1139 Budapest, Pannónia út 33.

  A Montimed Vitalis Orvos-Természetgyógyász Centrum különleges az országban egyedülálló diagnosztikai és terápiás kezelésekkel várja a gyógyulni vágyókat! Nálunk a holisztikus szemléletű gyógyítás és a harmadik évezred csúcstechnikája egészíti ki egymást, egyénre szabott kombinációban.
  A legkülönfélébb problémák szelíd és hatásos kezelése zajlik, valamint a nem ismert eredetű betegségek, gócok feltérképezése és a szervezet góctalanítása.
  Rendelőnk nem csak a gyógyításra, hanem a prevencióra (megelőzésre) ...


  Részletek
 • 3. Egészségsziget Alapítvány

  Egészségsziget Alapítvány - Íriszdiagnosztika Budapest - Tudakozó.hu

  1074 Budapest, Dohány u. 16.-18.

  Az Egészségsziget célja: az élet minden területének összefogása, segítése. Az emberi kiteljesedés támogató közegének megteremtése. Egyediségünk és szépségünk megélése, külső és belső gazdagságunk felfedezése. A gyógyítás minden erőnk - a létezés, a tudás, az érzés és a megértés erőinek - egyesítése.


  Részletek
 • 4. Ormos Intézet Egészségügyi Alapítvány

  1184 Budapest, Hengersor út 73.

  Az Ormos Intézet kizárólag alternatív medicinával foglalkozik és az a célja, hogy a napjainkban ismert természetgyógyászati módszereket alkalmazza a legmagasabb szinten.
  Nyitva tartás:
  hétfőtől péntekig 8-tól 19-ig, szombaton 8-tól 13-ig.


  Részletek
 • 5. Biovital-Melissa Egészség- és Wellnessközpont

  1024 Budapest, Lövőház u. 1-5.

  Az orvos kezel, a természet viszont gyógyítja a betegségeket. (Hippokratész)
  Időpontkérés, érdeklődés telefonon hétköznap:
  8 ? 20 óra között.

  Nyitvatartás:
  hétfő-péntek: 8-20 óráig,
  szombat 9-18: óráig,
  vasárnap 10-17: óraig


  Részletek
 • 6. Interlab Orvosi-Kémiai és Diagnosztikai Laboratórium Kft.

  1143 Budapest, Hungária krt. 70.

  Polyklinika a Népstadion metrómegállónál. Nyugati medicina alkalmazása és holisztikus szemléletű beteggondozás.


  Részletek
 • 7. Sanvital Kft. Melissa Naturmedicina Egészségközpont

  1024 Budapest, Lövőház u. 1-5.

  Az orvos kezel, a természet viszont gyógyítja a betegségeket. (Hippokratész)


  Részletek
 • 8. BIOMED CENTRUM Kft.

  1114 Budapest, Bocskai út 20.


  Részletek
 • 9. Bioenergetikai Stúdió Bt.

  1077 Budapest, Baross tér 19.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak