Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

épületvasalat Budapest

kifejezésre
1

Épületvasalat Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Zár-Vasalás 97 Szerszámkereskedelmi ZRt.

  Zár-Vasalás 97 Szerszámkereskedelmi ZRt. - Épületvasalat Budapest - Tudakozó.hu Zár-Vasalás 97 Szerszámkereskedelmi ZRt. - Épületvasalat Budapest - Tudakozó.hu Zár-Vasalás 97 Szerszámkereskedelmi ZRt. - Épületvasalat Budapest - Tudakozó.hu Zár-Vasalás 97 Szerszámkereskedelmi ZRt. - Épületvasalat Budapest - Tudakozó.hu Zár-Vasalás 97 Szerszámkereskedelmi ZRt. - Épületvasalat Budapest - Tudakozó.hu Zár-Vasalás 97 Szerszámkereskedelmi ZRt. - Épületvasalat Budapest - Tudakozó.hu

  1107 Budapest, Száva utca 12.

  Cégünk meghatározó tevékenysége zárak, lakatok, vasalatok nagykereskedelmi értékesítése, de szerszámok, kötőelemek, kerti szerszámok is megvásárolhatók a mintegy 8000 termék között.


  Részletek
 • 2. Bakos Faipari Kereskedelmi és Gyártó Egyéni Cég

  Bakos Faipari Kereskedelmi és Gyártó Egyéni Cég - Épületvasalat Budapest - Tudakozó.hu

  1222 Budapest, Borkő u. 12

  Cégünk a faipar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 3. Gerhát &Társa Bt.

  1154 Budapest, Klapka György út 94.

  Vasalat szaküzletünkben bútor- és épületvasalatok széles választékával várjuk vásárlóinkat.


  Részletek
 • 4. Kling Kft.

  1106 Budapest, Gránátos u. 6.

  A KLING Kft. kaputechnikai termékek gyártásával, kereskedelmével foglakozik.


  Részletek
 • 5. Vasalat Centrum Kft.

  1042 Budapest, Árpád út 13.

  A Vasalat Centrum Kft. 1994-ben alakult 100% magyar tulajdonban. Zárakat, hagyományos és modern ajtó-, ablak vasalatokat, réz és alumínium kilincseket, tömítő profilokat és egyéb ajtó- és ablakgyártásához, -javításához, -felújításához szükséges alapanyagokat forgalmaz. Főbb beszállítóink a Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft. és az Euro-Elzett Kft.


  Részletek
 • 6. Simicskó Biztonságtechnikai Kft.

  1081 Budapest, Népszínház u. 30.

  Cégünk a biztonságtechnika mechanikus ágazatában tevékenykedik. ELZETT zárak, ROTO vasalatok teljes választéka megtalálható.


  Részletek
 • 7. G-U Magyország Kft.

  2144 Kerepes, Szabadság út 252.

  Mint az ablak és ajtógyártó ipar komplett szállítója, a Gretsch-Unitas immár közel 100 éve folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően mindig kedvező piaci előnyben van. Évek óta jól csengő nevek tartoznak a vállalatcsoportunk-hoz, mint a BKS (Zárak), FERCO (Vasalatok) és az GU Automatic (Automata ajtó rendszerek). A G.U-Logistik a minőségi termékek szállítását szervezi világszerte, az AGENA leányvállalatunk feladata a vállalatcsoport információtechnikai feladatainak ellátása....


  Részletek
 • 8. Hód Barkácskereskedés

  1044 Budapest, Váci út 30


  Részletek
 • 9. folyy

  1136 Budapest, Hegedüs Gyula utca 32.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak