Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

épületgépészeti cikk Budapest

kifejezésre
1

Épületgépészeti cikk Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. ENSI Kft.

  1112 Budapest, Őrség u. 30

  Komplex épületgépészeti rendszerek, magába foglalva az összes szakipart (hűtés-, fűtés-, légtechnika, klimatizálás, épületfelügyelet, víz-csatorna, gáz, tűzivíz, esőztető (sprinkler), gépészeti hőszigetelés, ipari és egyéb technológiákat kiszolgáló gépészeti rendszerek) és ezek kulcsrakész átadása.


  Részletek
 • 2. Fém és Építőtermék Kereskedelmi Kft.

  1106 Budapest, Jászberényi út.57

  METALLOGLOBUS cégcsoporti társaságok a hazai színesfém- és építőanyag kereskedelem egyik meghatározó - magántulajdonban lévő, versenyképes, kedvező piaci pozíciókkal és pénzügyi stabilitással rendelkező - reprezentánsai. A cégcsoport gazdálkodási tevékenységében mindvégig az egyedülállóan széles választékú színesfém-kohászati alapanyagok, és félgyártmányok értékesítése játszotta a fő szerepet.
  A társaságok a színesfém pozíciók megtartása mellett mára acéltermékekkel, építőtermékek...


  Részletek
 • 3. Géniusz Kft.

  1204 Budapest, Nagysándor József u. 54.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak