Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

22 db találat

építkezés Budapest

kifejezésre
1 | 2 | 3

Építkezés Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Tondach Magyarország Zrt.

  Tondach Magyarország Zrt. - Építkezés Budapest - Tudakozó.hu Tondach Magyarország Zrt. - Építkezés Budapest - Tudakozó.hu Tondach Magyarország Zrt. - Építkezés Budapest - Tudakozó.hu Tondach Magyarország Zrt. - Építkezés Budapest - Tudakozó.hu Tondach Magyarország Zrt. - Építkezés Budapest - Tudakozó.hu Tondach Magyarország Zrt. - Építkezés Budapest - Tudakozó.hu Tondach Magyarország Zrt. - Építkezés Budapest - Tudakozó.hu Tondach Magyarország Zrt. - Építkezés Budapest - Tudakozó.hu Tondach Magyarország Zrt. - Építkezés Budapest - Tudakozó.hu Tondach Magyarország Zrt. - Építkezés Budapest - Tudakozó.hu Tondach Magyarország Zrt. - Építkezés Budapest - Tudakozó.hu Tondach Magyarország Zrt. - Építkezés Budapest - Tudakozó.hu Tondach Magyarország Zrt. - Építkezés Budapest - Tudakozó.hu Tondach Magyarország Zrt. - Építkezés Budapest - Tudakozó.hu Tondach Magyarország Zrt. - Építkezés Budapest - Tudakozó.hu

  9300 Csorna, Cserépgyári út.1.

  A TONDACH Magyarország Zrt. hazánk piacvezető tetőfedőanyag gyártója és forgalmazója. A TONDACH nem pusztán kiváló minőségű kerámia tetőcserepeket, hanem komplett tetőmegoldásokat kínál az építkezők és a tetőfelújítók számára. A TONDACH kerámia és nem kerámia alapanyagú tetőtartozékok, mint például az alátétfóliák, a szellőző- és hófogócserepek, az antennakivezető és a csatornaszellőző szett vagy a járórács teszik a tetőt biztonságosabbá, korszerűbbé, tartósabbá és esztétikusabbá. A TONDACH Innovatív Tetőre...


  Részletek
 • 2. Lavina Rt.

  1044 Budapest, Megyeri út 51.

  Cégünk építőipari generálkivitelezéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Hexa-Bau Kft.

  1162 Budapest, Ákos u. 10.

  A Hexa-Bau Építőipari Kivitelező és Fővállalkozó Kft. 1998-ban kezdte meg működését. Fő tevékenységi köre építőipari fő- és generálvállalkozás, mely kiterjed építőipari létesítmények teljes megvalósítására, felújítására a tervezéstől a használatba vételig.


  Részletek
 • 4. Fix Team Építő Kft.

  1116 Budapest, Hunyadi János u. 9. III.

  A Fix Team Építő Kft. közületek, befektető, beruházó cégek létesítményeinek kivitelezése, szerkezetépítése mellett nagy súlyt fektet a privátszféra igényeinek kielégítésére is. Cégünk széles referencialistája igazolja azt a tapasztalatot, amiért érdemes bennünket választani.


  Részletek
 • 5. Defenzív Kft.

  1041 Budapest, Szigeti u. 25.

  Cégünk az ország egész területén komoly referenciával vállal építőipari generálkivitelezést, szakipari munkát, lakópark, könnyűszerkezet építést, objektumok őrzését, védését. Nagy szakértelem, minőségi, pontos munka!


  Részletek
 • 6. Kracse Biztonságtechnikai és Szolg.Kft.

  1133 Budapest, Váci út 106.

  Cégünk fő tevékenységi köre a biztonságtechnika, villanyszerelés,
  kamera- és riasztórendszerek, autóriasztók tervezése-kivitelezése cégeknek, magánszemélyeknek és társasházaknak. Egyedi megrendeléseket is vállalunk.
  Az építőipar minden szakterületén segítséget nyújtunk mindazoknak, akik megbízható szakembereket keresnek építkezésekhez, vagy csak egyszerűen
  lakását szeretné felújítani, átalakítani, biztonságosabbá tenni családja számára.
  Minden fényképet cégünk készített saját munkáiról legyen szó akár
  ...


  Részletek
 • 7. Technovilex Építőipari Kft.

  1214 Budapest, Rákóczi u. 195-197.

  Az építőipar területén magasépítéssel, mélyépítéssel és generálkivitelezéssel foglalkozunk. Ezenkívül vállalunk munkát a villamosság területén is.


  Részletek
 • 8. Gépszektor Kft.

  1141 Budapest, Vezér u. 101.

  Kertészeti, építőipari gépekkel, kéziszerszámokkal, szerviszolgáltatással, bérbeadással állunk partnereink rendelkezésére.


  Részletek
 • 9. Sentinel 3000 Bt.

  2401 , Pf.: 349.

  Bízzon bennünk, mi vigyázunk Önre és értékeire.


  Részletek
 • 10. Kiss Sándor építési vállalkozó

  1036 Budapest, Pacsirtamező u. 52.

  Építőipari tervezéssel és kivitelezéssel állok megrendelőim rendelkezésére.


  Részletek