Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

ékszíjtárcsa Budapest

kifejezésre
1

Ékszíjtárcsa Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Japan Autoparts Kft.

  Japan Autoparts Kft. - Ékszíjtárcsa Budapest - Tudakozó.hu Japan Autoparts Kft. - Ékszíjtárcsa Budapest - Tudakozó.hu

  1144 Budapest, Füredi utca 74-76.

  Cégünk fő tevékenysége a Japanparts alkatrészek magyarországi forgalmazása. A Japanparts koreai, Japán, indiai és más távol-keleti autógyárak termékeihez szállít elsősorban u.n. kopó-fogyó alkatrészeket. A Japanparts kínálatában jelenleg több mint 35000 cikk szerepel!Ezen alkatrészek kivétel nélkül a távol-keleten készülnek és megfelelnek a legszigorúbb európai, japán és amerikai szabványoknak valamint minőségi előírásoknak!


  Részletek
 • 2. ELAFORG 2000 Kft.

  ELAFORG 2000 Kft. - Ékszíjtárcsa Budapest - Tudakozó.hu ELAFORG 2000 Kft. - Ékszíjtárcsa Budapest - Tudakozó.hu ELAFORG 2000 Kft. - Ékszíjtárcsa Budapest - Tudakozó.hu ELAFORG 2000 Kft. - Ékszíjtárcsa Budapest - Tudakozó.hu ELAFORG 2000 Kft. - Ékszíjtárcsa Budapest - Tudakozó.hu

  1118 Budapest, Regős u. 2.

  Ott,ahol a jövő rejlik!


  Az Elaforg 16 éve foglalkozik alkatrészek forgalmazásával elsősorban a Fiat csoport gépjárműveihez.
  Az Elaforg 2000 Kft. 1999. óta a Selenia kenőanyagok magyarországi képviselete és ma már a gyár által javasolt kenőanyagok teljes palettáját raktáron tartjuk.

  Gyári alkatrészek forgalmazását 2003-ban kezdtük és folyamatosan bővítjük választékunkat.
  Az utóbbi években egyre nagyobb lett a kereslet az utángyártott alkatrészek iránt, így ezzel is bővítettük behozatalunkat.

  Cél...


  Részletek
 • 3. Agroforg Kft.

  Agroforg Kft. - Ékszíjtárcsa Budapest - Tudakozó.hu Agroforg Kft. - Ékszíjtárcsa Budapest - Tudakozó.hu Agroforg Kft. - Ékszíjtárcsa Budapest - Tudakozó.hu Agroforg Kft. - Ékszíjtárcsa Budapest - Tudakozó.hu Agroforg Kft. - Ékszíjtárcsa Budapest - Tudakozó.hu Agroforg Kft. - Ékszíjtárcsa Budapest - Tudakozó.hu Agroforg Kft. - Ékszíjtárcsa Budapest - Tudakozó.hu Agroforg Kft. - Ékszíjtárcsa Budapest - Tudakozó.hu Agroforg Kft. - Ékszíjtárcsa Budapest - Tudakozó.hu

  1097 Budapest, Táblás út 29.

  Az 1989-ben alakult Agroforg Kft. meghatározó szerepet tölt be a magyar mezőgazdasági, kertészeti, erdészeti kisgépek utánpótlási piacán. A cég igen széles kerti gép választékot kínál, az MTD teljes gépválasztéka mellett, a Szentkirályi és a Robix, MPM rotációs kapák is igen kedvelt termékeink .
  Cégünk a japán Maruyama gépcsalád kizárólagos képviselője Magyarországon. Palettáján megtalálhatóak a permetezők, sövényvágók mellett a benzinmotoros bozótvágók, fűkaszák a hobbitól a profi kategóriáig.
  Raktárain...


  Részletek
 • 4. Gördülő Kft.

  1117 Budapest, Hunyadi János u. 3.

  Mint az SKF Svéd Golyóscsapágy Rt. Szerződött Partnere, fő profilunk az SKF által gyártott és forgalmazott termékek értékesítése.
  A Gördülő Kft. MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer előírásai, illetve az annak megfelelő minőségre vonatkozó szabványok követelményei szerint dolgozik.
  A Gördülő Kft. ennek megfelelően üzletmenetét -az SKF által is fontosnak tartott elvek alapján- úgy alakította ki, hogy a profiljába tartozó termékek beszerzési gondjaiban és a műszaki problémák megoldásában Partn...


  Részletek
 • 5. Budapesti Svéd Csapágy Kft.

  1091 Budapest, Üllői út 55.

  Cégünk csapágyak és tartozékok kereskedelmével foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Feming Kft.

  1027 Budapest, Vitéz utca 5-7.

  A FEMING Kft. 1985 óta foglalkozik kizárólag neves nyugat-európai cégek hajtás- és gépépítő elemeinek képviseletével, majd később importjával és forgalmazásával. Minden esetben közvetlen gyári kapcsolattal, több terméknél kizárólagos importőrként első kézből szállítunk. Ajánlatkérésükre 1-2 napon belül árajánlatot adunk és megrendelés alapján raktárról rövid határidővel szállítunk. Főbb termékeink és márkáink: ipari TENGELYKAPCSOLÓK: a Jakob cég csőmembrános, miniatűr és nyomatékhatároló, a KTR cég ismert R...


  Részletek
 • 7. Pro-Vill Kft.

  1073 Budapest, Kertész u. 38-40.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak