Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

transzparens Budakalász

kifejezésre
1

Transzparens Budakalász keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Deko Print Termelő és Kereskedelmi Kft.

  Deko Print Termelő és Kereskedelmi Kft. - Transzparens Budakalász - Tudakozó.hu Deko Print Termelő és Kereskedelmi Kft. - Transzparens Budakalász - Tudakozó.hu Deko Print Termelő és Kereskedelmi Kft. - Transzparens Budakalász - Tudakozó.hu Deko Print Termelő és Kereskedelmi Kft. - Transzparens Budakalász - Tudakozó.hu

  2011 Budakalász, Szentendrei út 1-3.

  A Deko Print Kft 1984-ben született textiltermékek eloállítására. A kezdeti időszakban konfekcionált ruházati és reklámcélú termékek előállításával, film- és tamponnyomásával foglalkoztunk.
  1991-ben kezdtünk el zászlót gyártani és 1993-tól Európában is megállják a helyüket termékeink. Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!


  Részletek