Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

álmennyezet Budakalász

kifejezésre
1

Álmennyezet Budakalász keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Deko Print Termelő és Kereskedelmi Kft.

  Deko Print Termelő és Kereskedelmi Kft. - Álmennyezet Budakalász - Tudakozó.hu Deko Print Termelő és Kereskedelmi Kft. - Álmennyezet Budakalász - Tudakozó.hu Deko Print Termelő és Kereskedelmi Kft. - Álmennyezet Budakalász - Tudakozó.hu Deko Print Termelő és Kereskedelmi Kft. - Álmennyezet Budakalász - Tudakozó.hu

  2011 Budakalász, Szentendrei út 1-3.

  A Deko Print Kft 1984-ben született textiltermékek eloállítására. A kezdeti időszakban konfekcionált ruházati és reklámcélú termékek előállításával, film- és tamponnyomásával foglalkoztunk.
  1991-ben kezdtünk el zászlót gyártani és 1993-tól Európában is megállják a helyüket termékeink. Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!


  Részletek
 • 2. Demibau 2004 Bt.

  Demibau 2004 Bt. - Álmennyezet Budakalász - Tudakozó.hu Demibau 2004 Bt. - Álmennyezet Budakalász - Tudakozó.hu Demibau 2004 Bt. - Álmennyezet Budakalász - Tudakozó.hu

  2011 Budakalász, Ady Endre u. 3.

  Cégünk már 5 éve foglal helyet az építőiparban. Eleinte kisebb megbízásaink voltak - szoba festés , kisebb burkolásak - de az évek során a jó minőségi munkákkal és megbizható hozzáállásunkkal egyre nagyobb munkákkat végesztünk el - házépítések alaptól kulcsátadással.

  Szolgáltatásaink:

  Mi minden munkára garanciát vállalunk!

  Korszerűsítés, bővítés.
  Festés, mázolás, tapétázás
  Hideg-meleg burkolás.
  Gipszkartonozás, térelválasztó fal, álmennyezet szerelés.
  Víz-, gáz-, fűtés szerelés.
  Villany ...


  Részletek