Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

vízszigetelő anyag Budaörs

kifejezésre
1

Vízszigetelő anyag Budaörs keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mapei Kft.

  Mapei Kft. - Vízszigetelő anyag Budaörs - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Sport utca 2.

  A MAPEI-t 1937-ben Milánóban alapították.
  A MAPEI ma valamennyi típusú padló- és falburkolat fektetéséhez használatos ragasztóanyagok és kiegészítő termékek legnagyobb gyártója. A vállalat szintén specialistája a betonjavító anyagoknak és adalékszereknek, valamint a történelmi épületek restaurálásához használatos termékeknek.
  A Mapei Kft-t 1991-ben alapították. A székhely már akkor is Budaörsön volt. Cégünk hideg- és melegburkolati termékekhez gyárt építőipari segédanyagokat és adalékanyagokat.
  Országo...


  Részletek
 • 2. Euroszig Kft.

  2040 Budaörs, Csata u. 21.

  Az EUROSZIG Kft. 1993-ban alakult meg azzal a céllal, hogy kiváló minőségű olasz modifikált bitumenes lemezek és kiegészítők széles választékával elégítse ki a kivitelezők, építtetők és tervezők igényeit. Mindezt budaörsi és szekszárdi telephellyel valamint az egész országot behálózó kivitelező Partnerekkel együttműködésben.


  Részletek
 • 3. Bitupont Kft.

  2040 Budaörs, Károly Király út 90.

  Cégünk szigeteléssel foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak