Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

termékkövetés Budaörs

kifejezésre
1

Termékkövetés Budaörs keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. UNITIS Rendszerház Rt.

  UNITIS Rendszerház Rt. - Termékkövetés Budaörs - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Kinizsi u. 2/b

  Az UNITIS Rendszerház Rt. integrált szolgáltatásokat kínál közép- és nagyvállalatok részére. A cég elsősorban tanácsadással és IT rendszerek bevezetésével foglalkozik az alábbi területeken: adattárház, alkalmazásfejlesztés, háromdimenziós tervezőrendszerek (3D CAD/CAM), e-business megoldások, vállalatirányítási rendszerek, ügyfélkapcsolati rendszerek, rendszerintegráció, intelligens létesítménygazdálkodás, logisztikai rendszerek, mérnöki szolgáltatás. Forgalmazott márkák: Hewlett Packard, Cisco, Pro/Enginee...


  Részletek
 • 2. XiX Software

  1111 Budapest, Lágymányosi út 26.

  CASSA rendszer: kis- és nagykereskedőknek, bolthálózatoknak.


  Részletek
 • 3. Gravo-Tech Kft.

  2040 Budaörs, Szabadság út 14.

  A Gravo-Tech Kft. minőségirányítását az ISO 9001-2001 szabvány által elvárt színvonalon működteti, eredményességét folyamatosan fejleszti, ami biztonságot és garanciát nyújt valamennyi ügyfelünk számára.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak